Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Το «Μπρούσκο» στη Νέα Υόρκη! (pics)

Μετά τη Φλωρεντία και τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο του Μπρούσκο έφτασε η ώρα της ξεκούρασης για τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1.

Το «Μπρούσκο» στη Νέα Υόρκη! (pics)

Μετά τη Φλωρεντία και τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο του Μπρούσκο έφτασε η ώρα της ξεκούρασης για τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1.\r\n\r\nΕδώ και μερικές μέρες βρίσκονται στις ΗΠΑ ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, οι οποίοι διατηρούν άριστη φιλική σχέση και αρέσκονται να ταξιδεύουν μαζί σε αρκετά μέρη του εξωτερικού.\r\n\r\nΩστόσο, από χθες στην παρέα τους προστέθηκε ο Κούλλης Νικολάου και η γυναίκα του, Κλαίρη. Στην Αστόρια συνάντησαν τον φίλο τους, Γιώργο Ζούβελο, ο οποίος είναι ομογενής και έχει τη δική του επιχείρηση στην Αμερική.\r\n\r\nΔείτε φωτογραφίες από τα προφίλ που διατηρούν στα social media ο Κούλλης Νικολάου, ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

With my genius friend @ioannispappos his book Hotel Living soon in Greek too!!

\r\n

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Andreas Geo (@georgiou82) στις

\r\n\r\n

\r\n\r\n\r\n

\r\n

\r\n

\r\n\r\nJazzy New York #NYC\r\n\r\nΈνα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Andreas Geo (@georgiou82) στις \r\n

\r\n\r\n\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Do I have your attention now? Happening now… NYC

\r\n

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Theocharis Ioannidis C (@teo__harris) στις

\r\n\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Time & Life #NYC

\r\n

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Theocharis Ioannidis C (@teo__harris) στις

\r\n\r\n

\r\nΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ\r\n\r\nΜπρούσκο: Ο κατάκοπος Ιωαννίδης και άλλες φωτογραφίες από την Ιταλία\r\nΜπρούσκο: Έτσι ξεκινάει ο 3ος κύκλος\r\nΜπρούσκο: Είσοδος-έκπληξη της Νάταλι Ριάρ; (pics)\r\nΜπρούσκο: Συλλαμβάνεται ο Πάτροκλος! (pic)\r\nΜπρούσκο: Η «μπηχτή» της Βαΐτσου στην Ανδριολάτου (pic)\r\nΜπρούσκο: Σοβαρό ατύχημα για την Άννα! (pics)\r\nΜπρούσκο εν πλω… (pics)\r\nΑνδρέας Γεωργίου: Τα νέα πρόσωπα και οι εκπλήξεις του γ’ κύκλου του Μπρούσκο\r\nΜπρούσκο: Στο φουλ τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο (pics)\r\nΜπρούσκο: Η πρώτη φωτογραφία του Μάνου Γαβρά! (pics-vids)\r\nΜπρούσκο: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του 3ου κύκλου! (pics)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY