Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

«Θα τα ξαναπούμε σύντομα…» – Ο αινιγματικός αποχαιρετισμός της Ιωάννας Μαλέσκου από το ΣΚΑΪ

Ιωάννα Μαλέσκου: Το μακροσκελές μήνυμα μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ και η ανακοίνωση για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Θα τα ξαναπούμε σύντομα…» – Ο αινιγματικός αποχαιρετισμός της Ιωάννας Μαλέσκου από το ΣΚΑΪ

Οριστικοί τίτλοι τέλους μπήκαν στο μεσημέρι της Παρασκευής (15/07) στη συνεργασία της Ιωάννας Μαλέσκου με τον ΣΚΑΙ.

Μετά από δύο χρόνια στο κανάλι του Φαλήρου, η παρουσιάστρια του Love it αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ΣΚΑΙ γι’ αυτά τα δύο πολύ γεμάτα χρόνια. Κρατάω όλα αυτά που έχουμε πει, όλα αυτά που έχουμε ζήσει. Κρατάω τις όμορφες στιγμές μας, ένας πολύ όμορφος κύκλος σήμερα κλείνει κι εμείς θα τα ξαναπούμε σύντομα».




Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να αποχαιρετήσει το Love it και τον ΣΚΑΙ με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, στην ανακοίνωσε μάλιστα πως θα επιστρέψει τηλεοπτικά από Σεπτέμβρη, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε! Με χαμόγελα, αγκαλιές, συγκίνηση και αγάπη. Στέκομαι στα καλά που μου έφερε. Κάποια από αυτά τα βλέπετε στις φωτος. Είναι τα πρόσωπα συνεργατών, που έγιναν φίλοι μου. Κι είναι κι άλλα πολλά που δεν έχω σε φωτος αλλά θα έχω για πάντα στην καρδιά μου.

Τα υπόλοιπα.. δε θα τα γράψω στη λεζάντα. Τα μαρτυρούν τα μάτια μου. Καλό Καλοκαίρι εύχομαι και επίσημα! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας! Τα λέμε από Σεπτέμβρη» έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Πώς όμως διαμορφώνεται η επόμενη μέρα;

Το ενδεχόμενο να βρεθεί στο STAR απομακρύνεται, υπάρχουν φήμες που την θέλουν να έχει κάνει πρόταση μέσω εταιρίας παραγωγής για ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ ωστόσο δεν αποκλείεται και το να καταλήξει στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα!

Μάλιστα όταν ο νέος CEO του ΑΝΤ1 Γιώργος Λεβέντης ρωτήθηκε σχετικά στο media briefing του σταθμού με τους τηλεοπτικούς συντάκτες ενόψει της νέας σεζόν και δεν τοποθετήθηκε καθόλου επί του θέματος χωρίς όμως να το διαψεύδει.

Μένει να δούμε αν θα δεχτεί να περάσει δοκιμαστικό για να φανεί αν «δένει» με τον Γιώργο Λιάγκα…

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY