Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Συγκινεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Αυτά τα χέρια είναι 96 χρονών και ακόμα χαϊδεύουν και παίρνουν αγκαλιά»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στα social media με τη γιαγιά του.

Συγκινεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Αυτά τα χέρια είναι 96 χρονών και ακόμα χαϊδεύουν και παίρνουν αγκαλιά»

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης θέλησε να αποχαιρετήσει το 2023 με μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε τα χέρια της λατρεμένης γιαγιάς του, τα οποία είναι πιασμένα με τα δικά του και αποκάλυψε την αγαπημένη τους συνήθεια.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μπορεί να βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του, ωστόσο τις γιορτές φροντίζει να τις περνάει με την οικογένεια του. Ο ίδιος έχει μεγάλη αδυναμία στη γιαγιά του, η οποία μετρά 96 χρόνια ζωής και οι ιστορίες της είναι πολύτιμες.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συγκινεί με τα λόγια του για τη γιαγιά του
«Τα χέρια αυτά είναι 96 χρόνων και ακόμα χαϊδεύουν και παίρνουν αγκαλιά. Είναι σπάνιο το ξέρω, αλλά μου λένε ιστορίες από την Αθήνα του 30 του 40,την Αφρική του 50, του 60 και του 70 και μετά πίσω πάλι στην Αθήνα των 80ς και τα καλοκαίρια στο σπίτι στους Παξούς.

Κάθε τέλος του χρόνου η γιαγιά μου, μου λέει τις ίδιες ιστορίες που όμως κάθε χρόνο έχουν και μια άλλη σημασία. Έχουν ζωή, αξία και πολλή αγάπη. Καλή χρονιά!», έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY