Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Survivor – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

Survivor - Εντυπωσιακή η Ασημίνα στον τελικό με την αγάπη του κόσμου έκδηλη

Survivor – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

Άλλος άνθρωπος εμφανίστηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στον αποψινό τελικό του Survivor.

Η νεαρή κοπέλα που κατάφερε να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ από την πρώτη μέρα και να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό κατάφερε με την αποψινή της εμφάνιση να τραβήξει επάνω της όλα τα βλέμματα.

Τόσους μήνες είχαμε συνηθίσει να τη βλέπουμε με αθλητικά ρούχα και μαγιό, αχτένιστη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

Γι’ αυτό η σημερινή της εμφάνιση με το λευκό εφαρμοστό της φόρεμα πάνω σε ψηλοτάκουνα παπούτσια, με καλοχτενισμένα μαλλιά και μακιγιάζ προκάλεσε αίσθηση μιας και δε θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που βλέπαμε όλους αυτούς τους μήνες να κυλιέται μέσα σε λάσπες και να τρέχει σε στίβους μάχης.







Χαρούμενη και πανευτυχής που κατάφερε που έφτασε στην τριάδα του ημιτελικού η Ασημίνα στις πρώτες της δηλώσεις δήλωσε ευγνώμων για τη στήριξη του κοινού ενώ στο live του ημιτελικού ήταν πολύ συγκινημένη καθώς στο πλευρό της είχε τους δικούς της ανθρώπους αλλά και τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη, ο οποίος της αφιέρωσε τραγούδι μπροστά σε όλους.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που βγήκα στην τρίτη θέση. Είμαι ευγνώμων για τον κόσμο που μπήκε στη διαδικασία να με στηρίξει και να με ψηφίσει απέναντι σε δυο πολύ δυνατούς παίκτες, τον Στάθη και τον Άρη. Η αλήθεια είναι πως είμαι μέσα από την πρώτη μέρα και μου έρχονται πολλές στιγμές στο κεφάλι. Ήθελα να είμαι στον τελικό, εννοείται… Στενοχωριέμαι που δεν έφτασα απλά ξέρω ότι εξίμισι μήνες μάχομαι για αυτή τη μέρα, αυτός ήταν ο στόχος μου, έφτασα σε αυτή τη μέρα, δεν με νοιάζει σε ποια θέση…»”, είπε και συνέχισε: «Νομίζω ότι αυτός που έχει ζήσει το Survivor πιο πολύ μετά από μένα, γιατί ο Στάθης μπήκε αργότερα, είναι ο Άρης. Για μένα πρέπει να το πάρει ο Άρης», είπε μεταξύ άλλων.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY