Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Super Κική: Δημοσίευσε το μήνυμα που έστειλε στον Μαυρίκιο Μαυρικίου -«Δεν έχω δει πιο ψεύτη»

Η Super Κική δημοσίευσε το μήνυμα που έστειλε στον Μαυρίκιο Μαυρικίου μετά την αποκάλυψή του ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της.

Super Κική: Δημοσίευσε το μήνυμα που έστειλε στον Μαυρίκιο Μαυρικίου -«Δεν έχω δει πιο ψεύτη»

Στο νέο της βίντεο στο YouTube η Super Κική αναφέρθηκε στον Μαυρίκιο Μαυρικίου με αρκετά αιχμηρά λόγια, γεγονός που ενόχλησε τον γνωστό καλλιτέχνη τόσο πολύ που θα κινηθεί μάλιστα και νομικά.

Όσα είπε η Super Κική για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου
«Έχει μπερδευτεί ο Μαυρίκιος γιατί δε ξέρει, όπως και πάρα πολλοί που έχουν παλέψει κατά καιρούς να μου κάνουν cancel αλλά δεν τα έχουν καταφέρει. Με έκανε και ταγκ, πήρε μπορεί και 300 followers, να είναι καλά. Ξέρει πολύ καλά ο Μαυρίκιος γιατί ειρωνεύομαι στο βιντεάκι, όπως και όλη η Ελλάδα. Σταματήστε όλοι μαζί να ξυπνάτε μια μέρα και να συνεννοείστε σε μια ομαδική να κοροϊδέψετε τη Super Κική.

Μαυρίκιε φεύγα, έχεις μπλέξει άσχημα. Του έστειλα μήνυμα και του είπα ότι θα ασχοληθώ μαζί του αλλά όχι έτσι όπως νομίζει. Γιατί αυτός νόμιζε, όπως και πάρα πολλές τέτοιες, ότι εγώ θα τον κάνω repost. Σιγά μην ασχοληθώ εγώ με έναν άνθρωπο που έχει γίνει ρεζίλι επειδή λέει ψέματα, μη πω τι λέει ψέματα.

Ποιο ζευγάρι με την Ιλάειρα; Στη φαντασία του εννοείς. Είστε τρελοί; Γι’ αυτό έχουν γίνει γνωστοί, γιατί όλος ο κόσμος αναρωτιέτα τι μας λέει τώρα αυτός. Δε μίλησα για το αν θα γίνουν καλοί γονείς ή όχι, εντωμεταξύ εγώ στο βίντεο νεύματα κάνω. Κοροϊδεύουν, δεν αντέχω, Και όντως θα γίνουν πολύ καλοί γονείς. Εγώ θεωρώ ότι οι γκέι, εεεε, το ζευγάρι αυτό θα είναι πάρα πολύ καλοί γονείς, δεν αντιλέγω. Αλλά δε θα κοροϊδεύεις εσύ ρε φίλε την Κική», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεό της η Super Κική.

Μερικές ώρες αργότερα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά της Super Κικής, καθώς όλο αυτό προσβάλλει τον ίδιο και διαταράσσει την ψυχολογία της εγκυμονούσας συζύγου του. Μάλιστα, ο ίδιος είπε πως η Super Κική του έστειλε μήνυμα στο οποίο τον απειλούσε ότι θα δημοσιεύσει πράγματα που τον εκθέτουν.

Το μήνυμα που έστειλη η Super Κική στον Μαυρίκιο Μαυρικίου
Πριν από λίγο, η Super Κική δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μήνυμα που έστειλε στον Μαυρίκιο Μαυρικίου μετά τα όσα είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Μαυρίκιε θα σου απαντήσω. Όχι βέβαια με τον τρόπο που περιμένεις εσύ. Αλλά θα σου απαντήσω και πίστεψέ με όσες ευλογίες και όσα χειριστικά πράγματα και να πεις δεν θα πετύχεις αυτό που θες. Ξέρεις πολύ καλά γιατί το έκανα και μη σκας, θα το μάθεις και ο κόσμος. Με το καλό το μωράκι ΣΟΥ», γράφει το μήνυμα που έστειλε η Super Κική στον Μαυρίκιο Μαυρικίου, το οποίο η ίδια συνόδευσε με το εξής σχόλιο: «Δεν έχω δει πιο ψεύτη».

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY