Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Σπύρος Μπιμπίλας: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για το πουκάμισο με τα παπαγαλάκια

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την ενδυματολογική του επιλογή στην ορκωμοσία της Βουλής

Σπύρος Μπιμπίλας: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για το πουκάμισο με τα παπαγαλάκια

Θέμα συζήτησης έχει γίνει από χθες το πουκάμισο με «παπαγαλάκια» που επέλεξε να φορέσει ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ορκωμοσία της Νέας Βουλής.

Το πρωί της Τρίτης 4/7, μάλιστα, η ομάδα του «Happy Day» έδειξε να διαφωνεί με τις στυλιστικές επιλογές του ηθοποιού, τονίζοντας μάλιστα πως θα έπρεπε να θεσπιστεί ένα dress code για όλους τους βουλευτές.

«Όλοι έχουμε ένα προσωπικό στυλ, τα πιστεύω, τις πεποιθήσεις μας. Ωστόσο, κάποια μέρη που επισκεπτόμαστε σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή απαιτούν ένα dress code, όπως όταν πας στην εκκλησία οφείλεις να ντυθείς με ευπρέπεια, θα πας σε ένα καλό εστιατόριο, δε θα βάλεις σκισμένο σορτσάκι και πλαστική παντόφλα, αντίστοιχα και εδώ, δε λέω ότι δεν είναι όμορφα ντυμένος. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχουμε συναίσθηση του που πάμε, ποιοι είμαστε και του τι πάμε να υπηρετήσουμε», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.




Ο Σπύρος Μπιμπίλας παρενέβη στο «Happy Day»

Λίγο μετά τα σχόλιά τους, ο Σπύρος Μπιμπίλα παρενέβη τηλεφωνικά στον αέρα του Alpha προκειμένου να υποστηρίξει την επιλογή του. Μέσα σ’ όλα, ο ίδιος ξεκεθάρισε πως είχε μαζί του σακάκι και πως το φόρεσε μόλις μπήκε στη Βουλή, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα διθυραμβικά σχόλια που έγιναν στο Twitter για την εμφάνισή του.

«Ένα πράγμα δεν έχετε προσέξει όλοι, ότι κρατάω το σακάκι στο χέρι. Είχε έξω 37 βαθμούς, μπήκα με το πουκάμισο και μόλις μπήκα στη Βουλή, έβαλα το σακάκι. Τώρα γιατί γίνεται όλη αυτή η συζήτηση, η τόσο περίπλοκη; Εμένα μου αρέσει. Έχετε διαβάσει στο Twitter πόσοι άνθρωποι ενθουσιάστηκαν με αυτή την εμφάνιση; Εσείς μπορείτε να λέτε ότι δε σας αρέσει, σε άλλους αρέσει. Δεν πιστεύω στα πρωτόκολλα, το έχω πει… Δεν τα ακολουθώ και δεν τα πιστεύω τα πρωτόκολλα… Γιατί δε δείχνετε φωτογραφία μου με το σακάκι;», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για την εμφάνιση της Τζώρτζιας Κεφαλά που επίσης συζητήθηκε πολύ, απάντησε: «Εμένα η Τζώρτζια έτσι όπως ήταν μου άρεσε πάρα πολύ».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY