Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Σολωμου – Παναγιώταρου: Στο ίδιο τραπέζι μετά τις φήμες ότι είναι αντίζηλες για τον Mente Fuerte

Τι συνέβη με την Σολωμού & την Παναγιώταρου στη συνάντησή τους μετά τις φήμες των προηγούμενων ημερών.

Σολωμου – Παναγιώταρου: Στο ίδιο τραπέζι μετά τις φήμες ότι είναι αντίζηλες για τον Mente Fuerte

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε τα τελευταία η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και υποστήριζαν ότι διατηρεί δεσμό με τον Mente Fuerte, ο οποίος εδώ και πολλούς μήνες φημολογείται ότι είναι σε σχέση με τη Μαρία Σολωμού.

Το πρωί της Παρασκευής (9/6), στην εκπομπή «Πρωινό μας» προβλήθηκε ένα βίντεο που απεικονίζει την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την Μαρία Σολωμού να κάθονται στο ίδιο τραπέζι, κατά τη διάρκεια βραδινή εξόδου τους.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης, οι δύο γυναίκες συνομίλησαν κανονικά και δεν φάνηκε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ανάμεσά τους.




Η απάντηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στις φήμες ότι διατηρεί δεσμό με τον Mente Fuerte

Μετά από αυτές τις φήμες που κυκλοφόρησαν, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και ξεκαθάρισε ότι δεν τρέχει απολύτως τίποτα με τον γνωστό trapper.

«Άλλο αυτό! Γενικά με όποιον με δεις να κάθομαι, τον έχω ήδη χρεωθεί. Κρατάω μια απόσταση. Δεν συμβαίνει τίποτα με τον Mente Fuerte, ήμασταν σε κοινή παρέα και ανταλλάξαμε δυο κουβέντες. Έχουμε κοινούς φίλους και έχει τύχει να βρεθούμε σε κοινή παρέα δύο φορές. Μάλλον για αυτό», απάντησε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY