Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Σκληρή απάντηση Παντελίδη σε Σφακιανάκη: «Κουμάντο στο σπίτι του»! (vid)

Η απάντηση του Νότη Σφακιανάκη σε ερώτηση του Χρήστου Νέζου για τον μαξιλαροπόλεμο που έγινε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Παντελής Παντελίδης ήταν «Έχουμε γίνει αναίσχυντοι, έχουμε χάσει το μέτρο. Αμετροέπεια.

Σκληρή απάντηση Παντελίδη σε Σφακιανάκη: «Κουμάντο στο σπίτι του»! (vid)
Η απάντηση του Νότη Σφακιανάκη σε ερώτηση του Χρήστου Νέζου για τον μαξιλαροπόλεμο που έγινε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Παντελής Παντελίδης ήταν «Έχουμε γίνει αναίσχυντοι, έχουμε χάσει το μέτρο. Αμετροέπεια. Χάνω την αίσθηση του ορίου. Οι άνθρωποι που έρχονται να δουν εμάς δε θα το έκαναν, είναι σοβαροί άνθρωποι. Την παρακμή μου ανέφερες τώρα. Παρακμιακά μου λες»!\r\n\r\nΜε το μικρόφωνο του Happy Day, ο Χάρης Λεμπιδάκης ζήτησε ένα σχόλιο από τον Παντελή Παντελίδη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, με ήρεμο ύφος έδωσε μια λιτή και σκληρή απάντηση: «Ο Νότης Σφακιανάκης μπορεί να κάνει κουμάντο στο σπίτι του. Εδώ είναι το σπίτι μου και αποφασίζω εγώ τι θα κάνω. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω».\r\n

\r\nΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ\r\n\r\nΔεν άφησε κανέναν ασχολίαστο ο Νότης! Τι είπε για Κυβέρνηση, Παντελίδη, Ρουβά και Τσίπρα\r\n\r\nΣάλος με την Espresso: «Η Άντα παράτησε τον Γιώργο Παπανδρέου»!\r\n\r\nΠιπιλή: «Γ..ω τα τεκνά ο Σαμαράς – Σεξίστρια η Ζωή – Συμπαθητικός ο Τσίπρας» (vid)\r\n\r\nΚαυγάς Λιάγκα – Γεωργαντά: «Εσύ έχεις κάνει καριέρα με δημόσιες σχέσεις»! (vid)\r\n\r\nΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Καμία από τις δύο δεν είναι με τον Παντελίδη! (pics)\r\n\r\nΗ Σίσσυ Χρηστίδου είχε φτάσει 100 κιλά – Δείτε πώς είναι σήμερα (pics)\r\n\r\nΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο αισθησιακός χορός θαυμάστριας στον STAN (vid)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY