Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι σχολίασε τη συνέντευξη των γονιών που έχασαν τα τρία παιδιά στην Πάτρα

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την τραγωδία στην Πάτρα

Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι σχολίασε τη συνέντευξη των γονιών που έχασαν τα τρία παιδιά στην Πάτρα

Τα όσα δήλωσαν οι γονείς των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα στην πρώτη τους συνέντευξη που έδωσαν στον Γιώργο Σόμπολο και στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, Αλήθειες με τη Ζήνα, σχολιάστηκαν έντονα στο διαδίκτυο.

Άλλοι τάσσονται υπέρ, άλλοι κατά, άλλοι σχολιάζουν επικριτικά και άλλοι όχι.

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να σχολιάσει όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, ζητώντας από όλους να σιωπήσουν.

«Πόσοι εξυπνάκηδες, εγκληματολόγοι, δικαστές Χριστέ μου εδώ μέσα.. Εγώ πάντως προτιμώ να έχω σιωπήσει για ένα δολοφόνο κ αν αποδειχτεί η ενοχή του να νιώσω αφελής, παρά να κατηγορήσω άδικα ένα άνθρωπο που έχασε όλη του τη ζωή. Σιωπή κ υπομονή. Η αλήθεια πάντα λάμπει», έγραψε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η αλήθεια είναι πάντως, πως ή υπόθεση έχει ταράξει το πανελλήνιο καθώς παραμένουν αδιευκρίνιστα τα αίτια κάτω από τα οποία αυτά τα τρία κοριτσάκι έχασαν τη ζωή τους.

Μέχρι να βρεθεί ο πραγματικός λόγος από τις αρχές και τους ειδικούς για τον λόγο που τρία αθώα παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε τόσο τρυφερές ηλικίες, όλα θα παραμένουν εικασίες.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY