Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Sin Boy: Διαφημιστικό κόπλο ο «θάνατός» του!

Στο Παρίσι εντοπίστηκε από θαυμαστές του ο Sin Boy!

Sin Boy: Διαφημιστικό κόπλο ο «θάνατός» του!

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μία μεγάλη αναστάτωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Sin Boy, καθώς διέρρευσε μία φωτογραφία του μέσα από ασθενοφόρο στην Ελλάδα, κατά την οποια βρίσκεται αναίσθητος και οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν, με τον ίδιο να φαίνεται πως είναι πλέον νεκρός, ενώ πολλοί ανέφεραν πως “έφυγε” από υπερβολική δόση.

Το κοινό που τον παρακολουθεί, ωστόσο, δεν είναι τόσο εύπιστο και οι περισσότεροι άρχισαν να σχολιάζουν πως πρόκειται για διαφημιστικό τρικ και πως ο τράπερ δεν πρέπει να έχει πεθάνει πραγματικά.

Η οικογένειά του φάνηκε, όμως, να επιβεβαιώνει τα γεγονότα μέσα από κάποιες κινήσεις στα social media τους, ενώ στο ίδιο του το προφίλ στο Instagram δημοσιεύθηκε μία φωτογραφία που έγραφε χαρακτηριστικά.

Όλη η αλήθεια για τον θάνατο του τράπερ
Τότε είναι που το κοινό άρχισε να ψάχνει όλο και περισσότερο τι συμβαίνει και άρχισαν να βγαίνουν στη φόρα μερικά βίντεο του καλλιτέχνη τα οποία μιλούσαν για κοροϊδία. Αποκορύφωμα όλων αυτών βέβαια, ήταν το βίντεο που διέρρευσε με τον ίδιο να βρίσκεται στο Παρίσι και να κάνει την βόλτα του, με το πρόσωπο που το ανέβασε να τον “ξεφτιλίζει” κανονικά.

Την λύση του μυστηρίου, λοιπόν, ήρθε να δώσει ένας συνεργάτης του το πρωί της Κυριακής 19/2 στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γειά σου, ο οποίος εξομολογήθηκε πως πράγματι ο Sin Boy είναι ζωντανός και όλο αυτό πρόκειται για ένα κόλπο του, για να μπορέσει να προκαλέσει “σάλο” με το νέο τραγούδι του που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.







Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY