Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

«Ζω έναν εφιάλτη, δεν ξέρω αν θα αντέξω»: Σε απόγνωση η Μάγδα Τσαγγάνη μετά τη φωτιά στην Αχαρνών

Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε η φωτιά που προκλήθηκε σε πολυκατοικία της οδού Αχαρνών μετά από εκρήξεις σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου στο ισόγειο.

«Ζω έναν εφιάλτη, δεν ξέρω αν θα αντέξω»: Σε απόγνωση η Μάγδα Τσαγγάνη μετά τη φωτιά στην Αχαρνών

Το μεσημέρι της Παρασκευής (2/9), η Μάγδα Τσαγγάνη εγκατέλειψε το σπίτι της στην Αχαρνών, λόγω των εκρήξεων που σημειώθηκαν σε γειτονικό κατάστημα με φιάλες υγραερίου.




Μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Ant1 για τις υλικές ζημιές που υπέστη το διαμέρισμα της, λέγοντας ότι προσωρινά φιλοξενείται σε φιλικό σπίτι.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, ζω έναν εφιάλτη, δεν ξέρω αν αντέξω, πιστεύω θα αντέξω», ανέφερε αρχικά με δάκρυα στα μάτια.

Για την στιγμή που ξέσπασαν οι εκρήξεις, η ηθοποιός είπε: «Κοιτάμε και λέμε… έγινε έκρηξη. Βγήκαμε αμέσως το μπαλκόνι και λέμε, πω πω αυτοί από κάτω με τις φιάλες και ακούγαμε κι άλλα μπαμ – μπαμ, γινόταν χαμός από εκρήξεις. Πήγαμε επάνω που έχει ακάλυπτο, ανεβήκαμε την σκάλα, βγήκαμε στην ταράτσα και πηδήξαμε στην διπλανή πολυκατοικία».

Στο τέλος, ανέφερε: «Μένω σε σπίτι φίλων μου, αν δεν επιστρέψω, θα πάω να μείνω στην Αίγινα μέχρι να δω τι μπορεί να φτιαχτεί και αν μπορεί να φτιαχτεί, αλλιώς θα νοικιάσω μια γκαρσονιέρα να μείνω».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY