Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Το σπίτι χωρίς εκείνη είναι λίγο άδειο»

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε για τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σχολιάζοντας και το ενδεχόμενο επανασύνδεσής τους.

Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Το σπίτι χωρίς εκείνη είναι λίγο άδειο»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας δεν είναι πια μαζί. Το ζευγάρι έγινε γνωστό πως χώρισε πριν από λίγο καιρό, ενώ μάλιστα η γνωστή επιχειρηματίας πλέον έχει μετακομίσει σε δικό της σπίτι.

«Μία μικρή επικοινωνία υπάρχει. Δεν είμαστε τσακωμένοι. Ένα μήνυμα στέλνουμε, ένα “καλά είσαι;”, ένα “τι γίνεται εκεί στο Παγκράτι; Καλά είμαι εδώ στο Κολωνάκι”. Αυτά τα βασικά. Εγώ γενικά δεν τσακώνομαι, πρέπει να έχει συμβεί κάτι ακραίο. Εμένα μου αρέσει να κρατάω τους ανθρώπους στη ζωή μου και όχι να τους διώχνω», δήλωσε πριν από μερικές ημέρες στο «Πρω1νό» του ΑΝΤ1 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.




Λίγα 24ωρα αργότερα από τις δηλώσεις της, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και το Αλέξης Μπαρτσώκας συνάντησαν τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος ρωτήθηκε για τον χωρισμό τους.

Μέσα σ’ όλα, ο ίδιος τόνισε πως οι δυο τους έχουν κρατήσει μια τυπική επικοινωνία και πως το σπίτι χωρίς εκείνη είναι λίγο άδειο.

«Είμαι μια χαρά, η ζωή προχωράει. Με την Αλεξάνδρα έχουμε κρατήσει μια τυπική επικοινωνία. Ανακυκλώθηκε λίγο παραπάνω ο χωρισμός μας επειδή βρισκόμαστε στη δημοσιότητα. Νομίζω ότι έσβησε αυτό και ο καθένας προχωράει τη ζωή του. Μόνο ο Θεός ξέρει αν θα είμαστε ξανά μαζί.

Το σπίτι χωρίς την Αλεξάνδρα είναι λίγο άδειο, αλλά εντάξει μια χαρά. Πήρε κάποια πράγματα από το σπίτι, κάποια έμειναν. Θα κάνουμε μια ανανέωση», είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας στην πρωινή εκπομπή του Alpha.




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY