Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ρούλα Κορομηλά: «Παιδιά, όποιον ακούσω ξανά να λέει “μεγαλώσαμε μαζί σου” θα…»

Η Ρούλα Κορομηλά απηύδησε με το συγκεκριμένο σχόλιο που δεν σταματά να ακούει και αποφάσισε να απαντήσει μια και καλή!

Ρούλα Κορομηλά: «Παιδιά, όποιον ακούσω ξανά να λέει “μεγαλώσαμε μαζί σου” θα…»

Ένα από τα σχόλια που δέχεται συχνά η Ρούλα Κορομηλά είτε σε εξόδους της είτε στα social media είναι το «μαζί σας μεγαλώσαμε».

Η γνωστή παρουσιάστρια απηύδησε να ακούει τη συγκεκριμένη ατάκα ξανά και ξανά και αποφάσισε να κάνει μια σχετική ανάρτηση στα social media, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της με αρκετή δόση χιούμορ φυσικά.

Η Ρούλα Κορομηλά έγραψε ένα κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ζήτησε από τους διαδικτυακούς φίλους της να μην ειπωθεί ξανά το εν λόγω σχόλιο, μιας και η ίδια δεν σταματά να… μικραίνει.
Ρούλα Κορομηλά: Η απάντηση σε όσους της λένε ότι μεγάλωσαν μαζί της

«Παιδιά, όποιον ξανακούσω να λέει ότι μεγαλώσαμε μαζί σου θα τον… «κλωτσάω» χαϊδευτικά τύπου. Όπου βρεθώ κι όπου σταθώ ακούω τα ίδια. Δεν παίζει… Φτάνει! Τι φταίω δηλαδή εγώ που μεγαλώσατε εσείς Μείνετε μικροί και ζωηροί σαν και εμένα για να τα πάμε καλά και να σας μιλάω…

Βρείτε κάτι άλλο να πείτε ή μην λέτε τίποτα. Πρέπει να λέτε κάτι; Τα ίδια όλοι; Καλό είναι να μεγαλώνετε εσείς και εγώ να μικραίνω. Όταν μεγαλώσω θα σας λέω παραμύθια. Τώρα παίζω ακόμα με τις κούκλες μου. Τα ‘παμε ε; Ξηγηθήκαμε! Πάω να παίξω, λοιπόν, όποιος θέλει ακολουθεί. Α, και να μην ξανακούσω κιχ», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY