Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Πύρρος Δήμας -Αφροδίτη Σκαφίδα: Παντρεύονται!

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πύρρος Δήμας -Αφροδίτη Σκαφίδα: Παντρεύονται!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα, καθώς, σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα On Time, η πρώην παίκτρια του «Survivor All Star» διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η αποκάλυψη για το επόμενο βήμα στη σχέση του ζευγαριού

Βέβαια, τα ευχάριστα για το ζευγάρι δε σταματούν εκεί, καθώς, όπως αποκάλυψε το πρωί Τετάρτης (4/10) στον αέρα του «Πρωινού» η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου, οι δυο τους είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, χωρίς όμως να έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία του γάμου τους.




Μέχρι στιγμής, ούτε ο Πύρρος Δήμας αλλά ούτε και η Αφροδίτη Σκαφίδα έχουν κάνει κάποιο σχόλιο για την προσωπική του ζωή.

Ο Ολυμπιονίκης και η πρώην παίκτρια του «Survivor» κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και σπάνια μιλούν για τη σχέση τους ή δημοσιεύουν κοινές φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Λίγο πριν τη συμμετοχή της στο «Survivor All Star», η Αφροδίτη Σκαφίδα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε πώς θα της φαινόταν αν συμμετείχε και ο αγαπημένος της στο reality επιβίωσης.

«Δεν νομίζω πως θα ήθελα να βρεθούμε μαζί (με τον Πύρρο Δήμα) στο “Survivor”, θα με άγχωνε σε περίπτωση που θα ήταν προτεινόμενος, επίσης εάν δεν κέρδιζε θα στεναχωριόμουν, όπως και αν δεν θα έτρωγε», ανέφερε.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY