Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Πρώην παίκτρια του GNTM θύμα του «revenge porn» – «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, φοβόμουν»

Το μοντέλο μίλησε στο «T-live» για τη δικαστική διαμάχη με πρώην σύντροφό της επειδή ανέβασε φωτογραφία από προσωπική της στιγμή.

Πρώην παίκτρια του GNTM θύμα του «revenge porn» – «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, φοβόμουν»

Το «revenge porn» είναι ο όρος που κάνει την τελευταία εβδομάδα τον γύρο του διαδικτύου με αφορμή την καταγγελία εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου που είδε το φως της δημοσιότητας. Η Ειρήνη Στεριανού, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, μίλησε στην εκπομπή T-live για τη δική της τραυματική εμπειρία.

Τα θύματα της εκδικητικής πορνογραφίας πληθαίνουν μέρα με τη μέρα, καθώς πολλοί είναι οι επιτήδειοι που μπαίνουν στη διαδικασία να απειλήσουν ή να εκβιάσουν πρώην συντρόφους τους με γυμνές φωτογραφίες τους ή βίντεο από ερωτικές στιγμές.

Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε πως πρώην σύντροφός της είχε δημοσιεύσει μια γυμνή φωτογραφίας της, η οποία κυκλοφόρησε στα social media. Η Ειρήνη Στεριανού έπαθε σοκ, όταν πληροφορήθηκε τι έχει συμβεί και ακολούθησε τη νομική οδό.

Μιλώντας στο T-live, το μοντέλο δήλωσε: «Εγώ είχα τραυματική εμπειρία γιατί είχε ανεβάσει ο πρώην σύντροφός μου μία φωτογραφία και ξαφνικά σε μία ημέρα με ειδοποιούσαν μέσω Instagram και μέσω ότι έχει διαρρεύσει μία φωτογραφία, η οποία είναι από προσωπική στιγμή. Το αναπαράγουν συνέχεια διάφορα site. Δε μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου για μία εβδομάδα, φοβόμουν μην μου στείλουν μήνυμα, απειλητικά να με κοροϊδεύουν. Δεν το είχα πει και στους γονείς μου. Σίγουρα ήταν και για εκδίκηση, πιστεύω και ανωριμότητα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY