Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Πέτρος Κουσουλός: Η δικηγόρος της πρώην συζύγου του αποκαλύπτει το παρασκήνιο του διαζυγίου τους

Η δικηγόρος της πρώην συζύγου του Πέτρου Κουσουλού, Όλγας Ζαριφοπούλου, μιλά στο «Happy Day».

Πέτρος Κουσουλός: Η δικηγόρος της πρώην συζύγου του αποκαλύπτει το παρασκήνιο του διαζυγίου τους

Ο Πέτρος Κουσουλός και η Όλγα Ζαφιροπούλου χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια γάμου. Η είδηση του χωρισμού τους έγινε γνωστή μόλις μερικές ημέρες πριν, αν και οι δυο τους δεν είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες.

Ο δημοσιογράφος μιλώντας σε τηλεοπτικές κάμερες έκανε λόγο για έναν “βελούδινο” χωρισμό, κάθως τα δύο τους παιδιά αποτελούν την μόνη προτεραιότητά τους και δεν επιθυμούν να διαταραχθεί η ψυχική τους ηρεμία.

Σήμερα το πρωί (13/9), η δικηγόρος της Όλγας Ζαριφοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και επιβεβαίωσε πως το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού ήταν συναινετικό.

«Υπήρχαν κάποια σύννεφα, κάποια προβλήματα που δεν γεφυρώθηκαν και οδηγήθηκε το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση. Το διαζύγιο. Είναι ένα συναινετικό διαζύγιο και οφείλω να πω ότι είναι χρέος όλων των παραγόντων να συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση. Η θέση της κυρίας Ζαριφοπούλου ήταν εξ αρχής ότι η επιμέλεια πρέπει να ανατεθεί στη μητέρα.

Ο κύριος Κουσουλός είναι ένας πάρα πολύ ώριμος σε τέτοια ζητήματα άνθρωπος που έβαλε μπροστά το καλό των παιδιών του αναγνωρίζοντας την ικανότητα της κυρίας Ζαριφοπούλου ως μητέρα και ως ανθρώπου. Από τη στιγμή που επιλύθηκε αυτό το ζήτημα νομίζω ότι δεν υπήρχε τίποτα άλλο που να μην μπορεί να γεφυρωθεί. Έχουν μια πολύ καλή και αξιοπρεπή σχέση. Δεν υπήρχε καμία διαφορά που να μην έχει γεφυρωθεί από τη στιγμή που μιλάμε για συναινετικό διαζύγιο», είπε η δικηγόρος της Όλγας Ζαριφοπούλου.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY