Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Πέθανε η μητέρα του Δημήτρη Λιγνάδη – Ο λόγος που σκέφτεται να μην πάει στην κηδεία

Εξαιρετικά δύσκολες ώρες βιώνει ο Δημήτρης Λιγνάδης, μιας και όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, έφυγε από τη ζωή η μητέρα του.

Πέθανε η μητέρα του Δημήτρη Λιγνάδη – Ο λόγος που σκέφτεται να μην πάει στην κηδεία

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Δημήτρη Λιγνάδη, αφού έφυγε από τη ζωή η μητέρα του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Στρατού Λημνιού στο zinapost, η μητέρα του ηθοποιού έφυγε από τη ζωή κλείνοντας τον κύκλο της ζωής της.

Ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης, μίλησε μάλιστα στο δημοσιογράφο για το τραγικό συμβάν.

“Ήταν πολύ ταλαιπωρημένη, έδωσε αγώνα εδώ και πολύ καιρό. Η κατάσταση της παρουσίασε περαιτέρω επιδείνωση μετά και τις εξελίξεις που αφορούσαν το Δημήτρη. Είχα επίγνωση της κατάστασης, ωστόσο, η απώλεια είναι μεγάλη. Κλείνει ένας κύκλος ζωής με αναμνήσεις από τον άνθρωπο που σε έφερε στη ζωή, έναν γλυκύτατο άνθρωπο, τη μητέρα μου”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λιγνάδης για το θάνατο της μητέρας του.

Δημήτρης Λιγνάδης: Σκέφτεται να μην πάει στην κηδεία

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE από το περιβάλλον του προφυλακισμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη, η κηδεία της μητέρας τους θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, ωστόσο ο Δημήτρης Λιγνάδης σκέφτεται να μη ζητήσει να πάει στο «τελευταίο αντίο».

Παρά το γεγονός ότι η μητέρα του ήταν ο πιο αγαπημένος του άνθρωπος και το σημείο αναφοράς, ο Δημήτρης Λιγνάδης -σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από ανθρώπους κοντά του- δε θα ζητήσει να παραστεί, καθώς πιστεύει ότι μία τόσο ιδιαίτερη και προσωπική στιγμή δεν πρέπει να κανιβαλιστεί από αρνητική δημοσιότητα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY