Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Παύλος Γκόρδης: Aπό την φιλαρμονική στις πίστες

Κυκλοφορεί νέο τραγούδι με τίτλο «Θα υποφέρεις» από την Panik Platinum

Παύλος Γκόρδης: Aπό την φιλαρμονική στις πίστες

Ο Παύλος Γκόρδης, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού με τίτλο «Θα υποφέρεις» από την Panik Platinum, μιλάει αποκλειστικά στο alterinfo.gr για την συνεργασία του με τον Λευτέρη Κιντάτο και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τη ζωή του.

Ο νεαρός και ταλαντούχος τραγουδιστής ξεκίνησε την μουσική του διαδρομή από τη φιλαρμονική του δήμου Νέστου, ενώ τον κέρδισε το λαϊκό τραγούδι και οι πίστες. Πριν λίγες μέρες, ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη στο πλευρό του Νικηφόρου και της Αγγελικής Ηλιάδης στο Ιφιγένεια Live Basement.

Πως ανακάλυψες την αγάπη σου για την μουσική;
Από πολύ μικρός ήμουν ανήσυχο πνεύμα με έφεση σε οτιδήποτε καλλιτεχνικό. Με την μουσική η πρώτη μου επαφή ήρθε στις πρώτες τάξεις του δημοτικού και συγκεκριμένα στην φιλαρμονική του Δήμου Νέστου!

Σε ποια ηλικία τραγούδησες πρώτη φορά μπροστά σε κοινό;
Απ’ ότι θυμάμαι αυτό έγινε στο σχολείο σε μια θεατρική παράσταση στην οποία συμμετείχα! Συγκεκριμένα σε ένα μιούζικαλ, όταν στο γυμνάσιο τότε ανεβάσαμε το “Fame”!

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο σου τραγούδι από την Panik Records με τίτλο «Θα υποφέρεις» σε στίχους και μουσική του Λευτέρη Κιντάτου. Νέο τραγούδι, νέα μουσική οικογένεια. Ποια είναι τα πρώτα σου συναισθήματα;
Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπόμονος να δω τι μου επιφυλάσσει το προσεχές μέλλον!
Η Panik Records αποτελεί ένα πολύ μεγάλο βήμα για εμένα και δεν σας κρύβω ότι το να ενταχθώ σε αυτήν την μουσική οικογένεια αποτελούσε έναν από τους στόχους μου!
Ο Λευτέρης Κιντάτος είναι ένας άνθρωπος υπέροχος, ευγενής με τρομερό χιούμορ που πλέον εάν με ρωτάς τον παίρνω τηλέφωνο ή του στέλνω μήνυμα για να τα πούμε και να μου φτιάξει την διάθεση. Σαν συνθέτης και στιχουργός τι να πω εγώ; Νομίζω μιλάνε τα έργα από μόνα τους. Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για εμένα που μου έδωσε την ευκαιρία να ερμηνεύσω ένα από τα κομμάτια του. Ελπίζω να τον έβγαλα ασπροπρόσωπο!

Θεωρείς ότι σε εκφράζει ένα συγκεκριμένο μουσικό ύφος ή να περιμένουμε επόμενα κομμάτια με διαφορετική προσέγγιση;
Κατά βάση το ύφος μου είναι ελαφρολαϊκό, αλλά δεν βάζω παρωπίδες στην μουσική!
Θεωρώ ότι κάθε είδος έχει και την δίκη του ομορφιά. Οπότε ενδεχομένως να πειραματιζόμουν εάν παρουσιαζόταν μια ευκαιρία που με καλύπτει καλλιτεχνικά!

Σε βλέπουμε πολύ ενεργό και στην πλατφόρμα του tiktok. Πιστεύεις ότι στην εποχή μας είναι παραίτητο εργαλείο για την προώθηση της δουλειάς σας ως καλλιτέχνες;
Καλώς ή κακώς οφείλεις να εγκλιματίζεσαι με την εποχή! Το τικ τοκ αποτελεί μια πλατφόρμα με τεράστια απήχηση σήμερα. Ουκ ολίγα είναι τα παραδείγματα που έχουν εκτοξεύσει συναδέλφους μου! Δεν σου κρύβω ότι μου αρέσει γενικά σαν πλατφόρμα. Για αυτό και είμαι μέρος της!

Εκτός από τη μουσική, τι αρέσει στον Παύλο να κάνει στον ελεύθερο του χρόνο;
Γενικά, όπως προαναφέρθηκε αγαπώ ιδιαίτερα το θέατρο καθώς έχω υπάρξει και ερασιτέχνης ηθοποιός (δεν φεύγει έτσι εύκολα το σαράκι)! Επίσης μου αρέσει πολύ ο αθλητισμός και ιδίως το ποδόσφαιρο, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει μπει πολύ ενεργά στην ζωή μου το padel!

Συμμετείχες στο theVoice το 2022, επιλέγοντας την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Πως ήταν αυτή η εμπειρία; Θα το ξαναέκανες;
Εκ των υστέρων θεωρώ πως δεν θα το ξαναέκανα! Ωστόσο, μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι ήταν μια έντονη εμπειρία που πραγματικά απόλαυσα! Η πρώτη μου επαφή με την τηλεόραση προφανώς και αποτελεί σημαντικό σχολείο για τον καθένα.

Ποια είναι η γνώμη σου για τα μουσικά reality shows; Πιστεύεις ότι βοηθούν και δίνουν βήμα στους νέους και ανερχόμενους καλλιτέχνες για να εξελιχτούν στην μουσική βιομηχανία;
Σαφώς και βοηθούν. Η τηλεόραση πάντα ήταν το πιο δημοφιλές μέσο. Απλά θεωρώ ότι τα πρώτα shows είχαν πολύ μεγαλύτερη απήχηση συγκριτικά με τα τωρινά. Όταν κάτι είναι φρέσκο έχει άλλη αίγλη και φινέτσα! Τώρα τα συνηθίσαμε και λίγο… Σε κάθε περίπτωση όταν υπάρχει μια καλή πρώτη ύλη, είναι ευκολότερο να αναδειχθεί μέσα από ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Ήσουν στη Θεσσαλονίκη στο Ιφιγένεια Live Basement, μαζί με τον Νικηφόρο και την Αγγελική Ηλιάδη. Πως νιώθεις για την συνεργασία αυτή;
Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για δυο κυρίως λόγους: ο πρώτος είναι γιατί πρώτη φορά συστήνομαι στο κοινό της Θεσσαλονίκης το οποίο ομολογώ πως με έχει αγκαλιάσει – ο δεύτερος είναι ότι βρίσκομαι δίπλα σε δύο μοναδικούς καλλιτέχνες! Είναι τιμή και χαρά μου να συνεργάζομαι μαζί τους αλλά και να μου δίνεται η δυνατότητα να εξελίσσομαι κοντά τους αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες.

Μεγάλωσες στην Χρυσούπολη, σπούδασες στον Πύργο, τώρα τραγουδάς στην Θεσσαλονίκη. Τι διαφορές εντοπίζεις στον τρόπο ζωής και διασκέδασης;
Δεν μπορώ να συγκρίνω την Χρυσούπολη ή τον Πύργο με την Θεσσαλονίκη! Το κάθε μέρος όμως έχει την μοναδικότητα του και την ιδιαίτερη χάρη του, από την απλή καθημερινότητα μέχρι και την νυχτερινή διασκέδαση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και τα 3 μέρη έχουν μια θέση στη καρδιά μου, για ξεχωριστούς λόγους το καθένα!

Μοιράσου μαζί μας μία έντονη στιγμή από κάποιο live, που την θυμάσαι ακόμα.
Την πιο έντονη στιγμή και οριακά αμήχανη την έζησα ένα βράδυ στην Αλεξανδρούπολη όταν μια θαμώνας ανέβηκε στην σκηνή, με κρατούσε από το χέρι και με είχε αγκαλιά καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Ήρθα σε λίγο δύσκολη θέση, αλλά το διαχειρίστηκα συνεχίζοντας το πρόγραμμα – παρέα εννοείται με την μοναδική «θαυμάστρια»!

Με ποιον τραγουδιστή/τραγουδίστρια είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό θα ήθελες να συνεργαστείς;
Δεν ξέρω εάν θα το καταφέρω ποτέ αλλά αποτελεί ένα όνειρο για εμένα να μπορούσα να μοιραστώ έστω και για λίγο την πίστα με τον αγαπημένο μου και κορυφαίο καλλιτέχνη Γιάννη Πάριο.

Είσαι νέος, είσαι όμορφος, είσαι ταλαντούχος – Πως διαχειρίζεσαι την δημοσιότητα και πως αντιμετωπίζεις τα αρνητικά σχόλια;
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια…Εάν πετύχεις στην δουλειά μας η δημοφιλία έρχεται θέλοντας και μη. Εμένα – εάν με αξιώσει ο Θεός να γίνω δημοφιλής – θεωρώ ότι θα το απολαύσω . Άλλωστε στην αρχή του ταξιδιού αυτού αυτό δεν ονειρευόμαστε; Να εκδηλώνει ο κόσμος την αγάπη του σ’εμάς; Όσο για τα αρνητικά σχόλια δυστυχώς η ευτυχώς είναι αναπόφευκτα από την στιγμή που εκτίθεσαι σε ένα μεγάλο κοινό. Στην φάση που βρίσκομαι αξιολογώ προσεκτικά όσα σχόλια νιώθω πως γίνονται καλοπροαίρετα και μπορούν να με βοηθήσουν στην εξέλιξη μου. Τα αλλά τα αγνοώ και προχωρώ προσηλωμένος σε αυτό που αγαπώ να κάνω.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY