Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Αλέξης Παππάς -Τριαντάφυλλος: Η συνάντηση και τα υπονοούμενά τους για το All Star Survivor

Ο ηθοποιός και ο τραγουδιστής πέρασαν στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης ως δύο από τους πιο εκρηκτικούς χαρακτήρες.

Αλέξης Παππάς -Τριαντάφυλλος: Η συνάντηση και τα υπονοούμενά τους για το All Star Survivor

Μπορεί ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς να είχαν έρθει αρκετές φορές σε αντιπαράθεση όταν συμμετείχαν στο Survivor, φαίνεται, όμως, πως οι σχέσεις τους έχουν εξομαλυνθεί και έχουν αφήσει πίσω τους τις άσχημες στιγμές.

Οι δυο πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης δέθηκαν συναισθηματικά από την εμπειρία τους στο παιχνίδι και μόνο τα καλά έχουν να θυμούνται από την περιπέτεια στον Άγιο Δομίνικο.

Πρόσφατα, οι δυο τους βρέθηκαν ξανά και δημοσίευσαν κάποια σχετικά βίντεο στo Instagram. Μάλιστα, στη συνάντησή τους αναφέρθηκαν και στο All Star Survivor, στο οποίο έχει ακουστεί πως μπορεί να πάρουν μέρος.

Ο Αλέξης Παππάς ανέφερε: «Μετά από 1,5 χρόνο είμαστε εδώ και τα λέμε, επειδή ακούγονται πολλά για το Survivor και για το εάν θα πάει κάποιος παίκτης ή κάποιος άλλος, εγώ έχω πάρει εδώ καφέ με τον Τριαντάφυλλο και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε».

Και ο Τριαντάφυλλος σχολίασε: «Όσα χρόνια και να περάσουν, ότι και να γίνει, πάντα θα θυμάμαι ότι εκεί στον ποταμό, στη ζούγκλα και λέγαμε οι δυο μας για τα όνειρά μας. Μιλάω σοβαρά στον κόσμο να το ξέρει, παιδιά το τι περάσαμε… και δεν ξέρω αν έρχονται άλλα πράγματα, δεν το ξέρω ακόμα», με τον Αλέξη Παππά να αντιδρά: «Θα περάσουμε κι’ άλλα, κι’ άλλα…» αφήνοντας υπονοούμενα για το All Star Survivor, καθώς δεν αποκλείεται να βρεθούν ξανά μαζί στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY