Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Παπαγεωργίου και Μιχαλάκη στις πρώτες τους αναρτήσεις μετά την γέννηση του παιδιού τους

Οι τρυφερές αναρτήσεις του Γιώργου Παπαγεωργίου και της Δανάης Μιχαλάκη μετά την γέννηση του παιδιού τους.

Παπαγεωργίου και Μιχαλάκη στις πρώτες τους αναρτήσεις μετά την γέννηση του παιδιού τους

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις 21/11, ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Γιώργος Παπαγεωργίου μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από την αίθουσα του τοκετού, στην οποία ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στη σύζυγό του

Όταν ήμουν μικρός, είχα την τύχη να μεγαλώσω ανάμεσα σε γυναίκες. Εκτός από τη μάνα μου, γνώρισα 2 γιαγιάδες, 2 θείες και η υπομονή και η φροντίδα τους λειτουργούσε πάνω μου καταλυτικά. Τις θαύμαζα (και τις θαυμάζω) και πάντοτε η φύση τους ασκούσε πάνω μου μια επιρροή μαγική και θεραπευτική. Βλέποντας από κοντά τη γέννηση της κόρης μου και τη διαδικασία που πέρασε η γυναίκα μου, ο θαυμασμός μου μετατράπηκε σε κάτι βαθύτερο. Το συνοψίζω σε ένα ρήμα: Υποκλίνομαι. Υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση, στη γυναικεία δύναμη, στη σοφία του γυναικείου σώματος. Στις μέρες που ήρθαν, άρχισα να σκέφτομαι πόσο αδιανόητο είναι το γεγονός ότι η πατριαρχία (που δεν γνωρίζει φύλο) μεσουρανεί εδώ και αιώνες. Υπόσχομαι όσο ζω, να κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να μάχομαι κατά των πατριαρχικών καταλοίπων και των αυταρχικών συμπεριφορών που τα συνοδεύει. Το χρωστάω στην κόρη μου“, έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Λίγο αργότερα, έκανε μία τρυφερή ανάρτηση και η Δανάη Μιχαλάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην κόρη μου: Σου έδωσα ζωή αλλά στα αλήθεια εσυ μου έδωσες την δίκη μου! Έναν καινούργιο κόσμο,τον δικό σου κόσμο που θα ανακαλύψουμε μαζί.

Στον άντρα μου:Γιώργο μου.Αγάπη μου. Αν κάτι έκανα σωστό στη ζωή μου ,είναι που σου έδωσα απλόχερα την καρδιά μου.Κάποτε σου έλεγα: Ή κανείς ή κι οί δύο μαζί. Τώρα λοιπόν είμαστε τρείς!

Ενα τεράστιο ευχαριστώ , στους σωτήρες μου ! Στον γιατρό μου @sotiristrompoukis , την μαία μου @stamvara για όλη τη “διαδρομή” και το προσωπικό του Ιασώ για την διαρκή φροντίδα αυτές τις μέρες“, ‘έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY