Παπαδημητρίου: «Το να βλέπεις τον εαυτό σου στα περίπτερα δεν είναι πάντα κάτι ευχάριστο»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για τα παιδιά της που είναι στην εφηβεία και πως αντιδρούν όταν βλέπουν πρωτοσέλιδα σχετικά με την προσωπική της ζωή!

Τώρα που τα παιδιά σου βρίσκονται στην εφηβεία, είναι πιο δύσκολο να κρύψεις κάποια πράγματα όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, αφού πλέον μπορούν να διαβάζουν ειδήσεις και σχόλια για τη μαμά τους;

Σε δύσκολη θέση δεν έρχομαι, γιατί αφενός είμαι πολύ προετοιμασμένη να απαντάω στο οτιδήποτε, αφετέρου φροντίζω –και αυτό το έκανα ήδη από όταν ήταν πιο μικρά– να συζητάω μαζί τους τα πάντα πολύ ανοιχτά εκ των προτέρων. Έχω εκπλαγεί κατά καιρούς με κάποιες ερωτήσεις τους, αλλά γενικότερα προτιμώ να συζητήσω ένα θέμα μαζί τους, όσο δύσκολο κι αν μου είναι μερικές φορές, παρά να το κρύβω κάτω από το χαλάκι.

Να υποθέσω πως όλο και κάτι θα σε έχουν ρωτήσει για τη σχέση σου με τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

Τον Γιώργο τον είχαν ήδη γνωρίσει από το περασμένο καλοκαίρι. Ξέρουν ότι είμαστε φίλοι και δεν είχαν κάποια απορία σχετικά με εμάς τους δύο. Γενικότερα τέτοια θέματα τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές στο παρελθόν, είναι προετοιμασμένα, ξέρουν πώς λειτουργεί ο συγκεκριμένος χώρος πλέον, αντιλαμβάνονται τις ιδιαιτερότητες της δουλειάς μου και δεν χρειάζεται να τους αναλύω περαιτέρω.

Και τώρα που έχεις καταφέρει να είσαι πρωτοσέλιδο και να βλέπεις τον εαυτό σου στα περίπτερα, πώς νιώθεις;

Το να βλέπεις τον εαυτό σου στα περίπτερα δεν είναι πάντα κάτι ευχάριστο. Αυτό όμως που με χαροποιεί είναι να βρίσκομαι στην επικαιρότητα με την επαγγελματική μου ιδιότητα, γεγονός που σημαίνει ότι εξελίσσομαι προς το καλύτερο.

πηγή: Celebrity

Related posts