Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Πάολα και Έλενα Παπαρίζου τάσσονται υπέρ της Δέσποινας Βανδή για τα σχόλια για το ντύσιμό της

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σχολιάστηκε ιδιαίτερα για τα ρούχα που φόρεσε επάνω στη σκηνή.

Πάολα και Έλενα Παπαρίζου τάσσονται υπέρ της Δέσποινας Βανδή για τα σχόλια για το ντύσιμό της

Η Δέσποινα Βανδή είναι ένα πρόσωπο που έχει απασχολήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα τόσο λόγω της σχέσης της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, όσο και λόγω των στιλιστικών της επιλογών. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έπειτα από την πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη σχολιάστηκε ιδιαίτερα για τα ρούχα που φόρεσε επάνω στη σκηνή.

Η στήριξη της Έλενας Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου τις προηγούμενες ημέρες τραγούδησε σε εμπορικό κέντρο ενόψει της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν εκεί προκειμένου να καλύψουν το γεγονός με την ίδια μεταξύ άλλων να απαντά σε ερωτήσεις που αφορούσαν την γνώμη της για τις στιλιστικές επιλογές που κάνει η Δέσποινα Βανδή.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:




Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε ποια είναι η άποψή της, η ίδια χωρίς δεύτερη σκέψη στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” απάντησε: “Εγώ της έκανα like και της είπα καλή σεζόν με τον Γιώργο Σαμπάνη, εννοείται. Κούκλα είναι η Δέσποινα. Μονίμως ο κόσμος έχει άποψη και την εκφράζει. Από την άλλη, κι εμείς οι καλλιτέχνες είμαστε υπεύθυνοι για τον εαυτό μας και κάνουμε αυτό που μας αρέσει, είτε είμαστε άντρες είτε είμαστε γυναίκες. Εγώ τη χαίρομαι πάρα πολύ τη Δέσποινα και το υποστηρίζει αυτό το πράγμα που κάνει και την αγαπώ πάρα πολύ. Έχω φάει κριτική για τα κιλά μου, αλλά δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Συνεχίζω να κάνω αυτό που θέλω”.

Τα σχόλια της Πάολα

Σε γνωστό νυχτερινό κέντρο έκανε πρεμιέρα η Πάολα μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο και τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν εκεί προκειμένου να καλύψουν το γεγονός. Πριν εμφανιστεί στη σκηνή η αγαπημένη τραγουδίστρια παραχώρησε δηλώσεις μεταξύ άλλων για την εκπομπή “Happy Day” και έπειτα από σχετική ερώτηση που της έγινε, είπε την γνώμη της για την Δέσποινα Βανδή και τα σχόλια γύρω από το ντύσιμό της.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα




Συγκεκριμένα ανέφερε: “Έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ποια είναι. Ένα φορεματάκι είναι στο φινάλε. Θα κρίνουμε την Δέσποινα Βανδή από ένα φόρεμα;”.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY