Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Παντρεύονται Κόκκαλης-Ματσούκα!

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν σύντομα ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα.

Παντρεύονται Κόκκαλης-Ματσούκα!

Με αναγγελία στην εφημερίδα «Φως των Σπορ», ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα γνωστοποιούν τον επικείμενο γάμο τους.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας και Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ με την αγαπημένη ηθοποιού θα παντρευτούν στην Αθήνα.

Δείτε τη γνωστοποίηση του γάμου Κόκκαλη-Ματσούκα

Δείτε και το απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day του Alpha




Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Τι είχε πει η ηθοποιός για τη σχέση τους

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ» τον περασμένο Απρίλιο, η Δήμητρα Ματσούκα ανέφερε για τη σχέση της με τον Πέτρο Κόκκαλη: «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί».

Ο Πέτρος Κόκκαλης σχολίασε για το ζήτημα της πατρότητας, αναφερόμενος στα παιδιά που έχει ήδη από τον πρώτο του γάμο. «Είναι σημαντικό πως τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει και έχουν δρομολογήσει σε έναν βαθμό τη δική τους ζωή. Δεν ξέρω πώς θα μπορούσα ως πατέρας μικρότερων παιδιών να ζω ανάμεσα σε τρεις χώρες, με μια βαλίτσα στο χέρι. Η Δήμητρα έχει επίσης ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα, με το θέατρο και την τηλεόραση, αλλά βρίσκουμε τον χρόνο με αμοιβαία προσπάθεια και αρκετές υποχωρήσεις», είχε πει παλαιότερα σε συνέντευξή του ο Πέτρος Κόκκαλης.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY