Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Πάνος Νάτσης: Ακαριαίος ο θάνατός του – Είχε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι

Σοκ προκαλεί το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του ηθοποιού Πάνου Νάτση, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Πάνος Νάτσης: Ακαριαίος ο θάνατός του – Είχε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι

Ο Πάνος Νάτσης «έσβησε» στην άσφαλτο τα ξημερώματα του Σαββάτου 31/1, βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη συγγενείς, φίλους αλλά και σύσσωμο τον καλλιτεχνικό χώρο.

Το μεσημέρι της Τρίτης 1/2 το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με τα αίτια του θανάτου του. Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε και η δημοσιογράφος Κατερίνα Μαστραντωνάκη ανέφερε πως ο θάνατος του Πάνου Νάτση ήταν ακαριαίος, καθώς έφερε βαριά τραύματα τόσο στο σώμα όσο και στο κεφάλι.

«Ήταν τόσο σφοδρά τα χτυπήματα από τη σύγκρουση, που ο θάνατος του Πάνου Νάτση ήταν ακαριαίος. Τα χτυπήματα στο κεφάλι και στον θώρακα προκάλεσαν τον θάνατό του μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Στο σώμα του έφερε εκδορές σε όλη τη δεξιά πλευρά του, που σημαίνει ότι σύρθηκε στον δρόμο ενώ είχε και σοβαρά τραύματα στο πόδι του», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Ζ. Καλουτά για Νάτση: Είχαμε κανονίσει να βρεθούμε αλλά δεν τα καταφέραμε – Είναι αδερφός μου

Όλα όσα δήλωσε ο Ζερόμ Καλουτά για τον αδερφικό του φίλο, Π.Νάτση

Ο Σπ. Μπιμπίλας για τον θάνατο του Π. Νάτση

Στο Πρωινό μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον θάνατο του Π. Νάτση, για την επικοινωνία που έχει με την οικογένειά του και για την μητέρα του αδικοχαμένου ηθοποιού, που δεν έχει μάθει ακόμη για τον θάνατο του γιου της.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ ανέφερε μεταξύ άλλων: “Ο θίασος θα αναγκαστεί να ξαναπαίξει την ίδια παράσταση με αντικαταστάτη”.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY