Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Οι πρώτες εικόνες του Ντέμη με τη νέα του σύντροφο

Και πάλι ερωτευμένος ο Ντέμης Νικολαΐδης!

Οι πρώτες εικόνες του Ντέμη με τη νέα του σύντροφο

Ερωτευμένος ξανά φαίνεται πως είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε την Κυριακή (14/05) στη φιέστα της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, με τη νέα του σύντροφο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ! και της Λυδίας Πολίτη, η νέα σύντροφος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή είναι η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, η οποία είναι 10 χρόνια μικρότερή του. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα τέλη του 2022 μέσω κοινών φίλων.




«Είναι πολύ ερωτευμένοι. Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει αλλάξει πολύ τελευταία, είναι πολύ χαρούμενος» είπε πηγή στο περιοδικό, ενώ όπως διαβάζουμε, ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, εδώ και λίγο διάστημα μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι 39 ετών, έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πολυτεχνείο, ενώ ανάμεσα στις πιο στενές της φίλες είναι η Κατερίνα Καινούργιου και η μέλλουσα σύζυγος του Πάνου Μουζουράκη, Μαριλού Κόζαρη.




Στo Πρωινό Μας, έγινε και μια αποκάλυψη για τη νέα σύντροφο του Ντέμη Νικολαΐδη. Συγκεκριμένα, προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε την Αλεξάνδρα να παίζει τη δεκαετία του ’90 στη σειρά του ΑΝΤ1 “Καληνύχτα Μαμά” δίπλα στην Άννα Βίσση.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY