Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ο Τσαλίκης χαρακτηρίζει «γύφτο» τον Βαρουφάκη! (pic)

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες του Γιάνη Βαρουφάκη που εμφανίστηκε με ένα ιδιαίτερο πουκάμισο στη Βουλή, όπου ο Αλέξης Τσίπρας τοποθετήθηκε για το περιβόητο plan b του πρώην υπουργού Οικονομικών.

Ο Τσαλίκης χαρακτηρίζει «γύφτο» τον Βαρουφάκη! (pic)

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες του Γιάνη Βαρουφάκη που εμφανίστηκε με ένα ιδιαίτερο πουκάμισο στη Βουλή, όπου ο Αλέξης Τσίπρας τοποθετήθηκε για το περιβόητο plan b του πρώην υπουργού Οικονομικών. \r\n\r\nΤην εμφάνιση του κ. Βαρουφάκη δεν άφησε ασχολίαστη ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς χαρακτήρισε «γύφτο» τον πρώην… τσάρο της ελληνικής οικονομίας, λόγω της αμφίεσής του!\r\n\r\nΔείτε την ανάρτηση του δημοφιλούς τραγουδιστή στο Instagram\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈 Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου. Δημιούργησε το χαρακτήρα του γύφτου “Ταμτάκου” στο θέατρο που τον καθιέρωσε και στον κινηματογράφο μέσα από μια σειρά ταινιών που έπαιξε ως Ταμτάκος. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1972 στον κινηματογράφο με το έργο Αν ήμουν πλούσιος. Έπαιξε σε πάνω από πέντε τηλεοπτικές σειρές της ΕΡΤ και της ΥΕΝΕΔ, έχει πρωταγωνιστήσει σε εννέα ελληνικές κινηματογραφικές ταινίες, ενώ δεκατρία άλλα έργα του έχουν κυκλοφορήσει σε βιντεοκασέτες, και έχει παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.

\r\n

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Tsalikis (@tsalikisgiorgos) στις

\r\n\r\n

\r\n

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY