Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ο Γιώργος Κακοσαίος «σπάει» τη σιωπή του για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Κακοσαίος αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Κακοσαίος «σπάει» τη σιωπή του για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Κακοσαίος φωτογραφήθηκε για το περιοδικό “Hello!” μαζί με τον πατέρα του, τον Γιάννη Πλούταρχο αλλά και την αδερφή του, τη Μαρία Κακοσαίου, με αφορμή την καλοκαιρινή τους περιοδεία.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής παραχώρησε μία συνέντευξη στη Σόνια Μαγγίνα, στη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά του.

Μόνο τα καλύτερα είχε να πει για τη συνεργασία του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. “Χάρη στην εμπειρία που έχει, με έμαθε πολλά. Παρακολουθώντας την πάνω στη σκηνή, βλέπεις μία γυναίκα που έχει μέσα της απίστευτη θετική ενέργεια, την οποία μεταδίδει στον κόσμο . Αυτό προσπαθώ να αντιγράψω κάθε φορά που βγαίνω κι εγώ πάνω στη σκηνή. Αλλά η Νατάσα δεν αντιγράφεται, είναι μόνο μία!” είπε ο Γιώργος Κακοσαίος.




Πώς είναι που τώρα συνεργάζεται με την οικογένειά του; Ο ίδιος απάντησε πάνω σε αυτό: “Νομίζω πως το μόνο κατά που έχει αυτή η συνεργασία είναι ότι θα οδηγώ εγώ το αυτοκίνητο σε όλα τα ταξίδια! (γέλια). Πέρα από την πλάκα, αυτή η συνεργασία δεν έχει κανένα κατά. Είναι ευλογία να δουλεύω με την οικογένειά μου και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό”.

Ο Γιώργος Κακοσαίος δεν φοβήθηκε πως ο πατέρας του θα τον “καπελώσει”: “Καθόλου! Μιλάμε για τον Γιάννη Πλούταρχο. Δεν θα τολμούσα να το σκεφτώ αυτό. Είναι τιμή μου να δουλεύω δίπλα σε έναν από τους καλύτερους, κατά τη γνώμη μου, ερμηνευτές που έχει δει αυτή η χώρα”.

Πριν από λίγους μήνες δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική του ζωή, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Ο ίδιος σχολίασε πάνω σε αυτό: “Η αλήθεια είναι ότι δεν προσπαθώ να κρύψω την προσωπική μου ζωή. Απλώς δεν μου αρέσει να τη διατυμπανίζω. Οπότε, ήξερα ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε αυτό και ήμουν σχετικά έτοιμος”.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY