Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ο Γεωργίου απάντησε! Το… grimatsa challenge του Μπρούσκο συνεχίζεται!

Έπειτα από απαίτηση εκατοντάδων θαυμαστριών του ο Ανδρέας Γεωργίου απάντησε τελικά στην πρόκληση του Στέφανου Μιχαήλ  για το «grimatsa challenge» του Μπρούσκο.

Ο Γεωργίου απάντησε! Το… grimatsa challenge του Μπρούσκο συνεχίζεται!

Έπειτα από απαίτηση εκατοντάδων θαυμαστριών του ο Ανδρέας Γεωργίου απάντησε τελικά στην πρόκληση του Στέφανου Μιχαήλ  για το «grimatsa challenge» του Μπρούσκο. \r\n\r\nΓια όσους δεν ξέρουν περί τίνος πρόκειται μπείτε εδώ.\r\n\r\nΟ δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε τη δική του γκριμάτσα και με τη σειρά του προκάλεσε την Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία προκάλεσε την Βαρβάρα Λάρμου. Πλέον αναμένουμε την «απάντηση» της τηλεοπτικής Αναστασίας της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.\r\n\r\nΔείτε τις τελευταίες αναρτήσεις\r\n

\r\n

\r\n\r\n\r\n

\r\n

\r\n\r\n\r\n\r\nΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ\r\n\r\nΤο grimatsa challenge του Μπρούσκο συνεχίζεται! (pics)\r\n\r\nΜπρούσκο – Μουρμούρα: Δεύτερη μέρα πρώτη η σειρά του ΑΝΤ1!\r\nΤρελό γέλιο! Το… grimatsa challenge του Μπρούσκο (pics)\r\nΤο μήνυμα της «Αγγελικής» στους τηλεθεατές του Μπρούσκο\r\nΜπρούσκο: Backstage της φωτογράφισης των πρωταγωνιστών της σειράς\r\nΜόνο εδώ: Ο χαμός και οι δηλώσεις Γεωργίου, Τότσικα στην avant premiere του Μπρούσκο (vids)\r\nΜπρούσκο: Σάρωσε η πρεμιέρα του 3ου κύκλου\r\nΗ avant premiere του Μπρούσκο (pics-vids)\r\nΤο sneak preview της πρεμιέρας του Μπρούσκο (vid)\r\nΑποκλειστική συνέντευξη: Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλάει για το Μπρούσκο και όχι μόνο!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY