Ο Δώρος Παναγίδης συγκινεί – Πρόσφερε τα 2.500 € που κέρδισε από το Power of Love για καλό σκοπό

Η πρώτη εβδομάδα του Power of Love έκλεισε με νικητή ως δημοφιλέστερο παίκτη του κοινού, το Δώρο Παναγίδη. Ο Κύπριος παίκτης κατέκτησε το ποσό των 2.500 ευρώ, το οποίο όμως δεν το κράτησε για τον ίδιο.

Ο Δώρος αποφάσισε λοιπόν να προσφέρει το συγκεκριμένο ποσό στον 8χρονο Κωνσταντίνο, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και χρειάζεται χρήματα για να μεταβεί στην Γερμανία όπου θα χειρουργηθεί.

Την έκκληση βοήθειας στον μικρό Κωνσταντίνο είχε αναδείξει το showtime-cy. Σήμερα δημοσίευμα του site αναφέρει ότι άνθρωπος από το περιβάλλον του Δώρου επικοινώνησε πριν από μερικές μέρες μαζί τους ζητώντας να έρθει σε επαφή με τους γονείς του μικρού Κωνσταντίνου και από ότι φαίνεται ο Δώρος τα λόγια τα έκανε πράξη!

Ο πατέρας του μικρού Κωνσταντίνου ευχαρίστησε το Δώρο Παναγίδη δημόσια μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού ΖΕΝΙΘ. Η προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για τον Κωνσταντίνο συνεχίζεται από όλο το Δάλι και μάλιστα στην περιοχή διοργανώνεται μεγάλη συναυλία την Κυριακή τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην οικογένεια του 8χρονου παιδιού.

peoplegreece.com

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts