Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης για την υπόθεση βιασμού 24χρονης σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

Ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκε στο «στόχαστρο», χωρίς φυσικά να έχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ εμπλοκή, είναι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης για την υπόθεση βιασμού 24χρονης σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

Τις τελευταίες ώρες η Θεσσαλονίκη συζητάει την καταγγελία βιασμού 24χρονης σε ξενοδοχείο και την εμπλοκή γνωστών επιχειρηματιών και προσώπων που συνδέονται με καταστήματα εστίασης.

Η επίσημη ενημέρωση από αστυνομικές πηγές για το περιστατικό έγινε στις 2 Ιανουαρίου, μετά την καταγγελία της κοπέλας.

Ωστόσο, το κύμα αντιδράσεων, νέων καταγγελιών και σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξέσπασε το τελευταίο 24ωρο μετά την δημόσια παραδοχή ενός προσώπου που φέρεται να έπαιξε το ρόλο του ατόμου που προσέγγισε την 24χρονη.

Δεν άργησαν δημοφιλείς χρήστες του Instagram να αναπαράγουν το θέμα και να αναφέρουν μια σειρά από ονοματεπώνυμα επιχειρηματιών που φέρονται να ήταν στο πάρτι, όπου ξεκίνησαν όλα για την περιπέτεια που καταγγέλλει ότι έζησε η 24χρονη. Σε stories και δημοσιεύσεις όχι απλά φωτογραφίζουν πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται, τους ‘ταγκάρουν’ κιόλας στις δημοσιεύσεις τους, καταγγέλλοντας ότι έχουν και άλλα ράμματα για την γούνα τους.

Ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκε στο «στόχαστρο», χωρίς φυσικά να έχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ εμπλοκή στην υπόθεση, είναι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος φέρεται να διατηρεί φιλικές σχέσεις με πρόσωπα που έχουν συμμετάσχει σε αυτή την αποτρόπαια πράξη. Ο πασίγνωστος influencer, βλέποντας τις αντιδράσεις που υπάρχουν στο πρόσωπό του, αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια με βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ που διατηρεί στο instagram.

Δείτε τα όσα είπε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και για τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY