Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ντυμένος στα λευκά ο Λούκας Γιώρκας έσερνε το χορό – Το γλέντι στο σπίτι του λίγο πριν το γάμο του

Δείτε βίντεο από το παραδοσιακό στόλισμα στο σπίτι του στην Κύπρο.

Ντυμένος στα λευκά ο Λούκας Γιώρκας έσερνε το χορό – Το γλέντι στο σπίτι του λίγο πριν το γάμο του

Με τα ιερά δεσμά του γάμου θα ενωθούν σε λίγες ώρες ο Λούκας Γιώρκας και η Βασιλική Σαλαμπάση.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο γάμος του τραγουδιστή και της 28χρονης δικηγόρου θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στο χωριό Αραδίππου της Κύπρου.

Μάλιστα, αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται το παραδοσιακό στόλισμα στο πατρικό σπίτι του γαμπρού στην Κύπρο με βιολί και λαούτο.

Εκεί βρίσκονται από το πρωί συγγενείς και φίλοι και γιορτάζουν μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή αυτή την ξεχωριστή ημέρα της ζωής του.

Η γνωριμία με την Βασιλική Σαλαμπάση και ο γάμος

Πριν από λίγες μέρες, ο Λούκας Γιώρκας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο, όπου -μεταξύ άλλων- μίλησε και για την εκλεκτή της καρδιάς του και τον γάμο τους.

«Με την Βασιλική γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα. Μοίρασα τα προσκλητήρια γάμου και έτσι διέρρευσε η ημερομηνία. Σε λιγότερο από ένα μήνα παντρεύομαι, έκανα πρόταση γάμου γονατιστός. Αν μου έλεγε όχι θα την πέταγα στον γκρεμό

Ο γάμος δεν θα γίνει σε κλειστό κύκλο. Δεν θα ήθελα να δω στον γάμο μου δημοσιογράφους. Με δυσκολία θα συγχωρέσω την απιστία. Μια σχέση αν έχει κέντρο τον Θεό όλα φτιάχνονται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λούκας Γιόρκας.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY