Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Νταμιάνο Νταβίντ: Το αιχμηρό ποστ μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις

Η απάντηση του Νταμιάνο Νταβίντ στα γαλλικά μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Νταμιάνο Νταβίντ: Το αιχμηρό ποστ μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις

Αρνητικός σε χρήση ναρκωτικών ουσιών βρέθηκε ο τραγουδιστής, Νταμιάνο Νταβίντ, ο οποίος κέρδισε με το συγκρότημα Maneskin τη φετινή Eurovivion για λογαριασμό της Ιταλίας.

Μάλιστα, η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Μεταδόσεων (EBU) εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, ώστε να βάλει τέλος στις φήμες που ήθελαν τον τραγουδιστή να κάνει ναρκωτικά, κατά την διάρκεια του τελικού του μουσικού διαγωνισμού.

Η ανακοίνωση της EBU

«Μετά τους ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών στο green room του Μεγάλου Τελικού της Eurovision, το Σάββατο 22 Μαΐου, η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Μεταδόσεων (EBU), όπως ζήτησε η ιταλική αντιπροσωπεία, διενήργησε διεξοδική έρευνα, συμπεριλαμβανομένου και του εθελοντικού ελέγχου για ιατρικό τεστ ναρκωτικών. Το τεστ πραγματοποιήθηκε, νωρίτερα σήμερα, στον frontman του συγκροτήματος Måneskin, το οποίο είχε αρνητικό αποτέλεσμα.

Μετά την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων, ο Νταμιάνο Νταβίντ αναδημοσίευσε την ανακοίνωση από τον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο Twitter, κάνοντας ένα αιχμηρό σχόλιο. Συγκεκριμένα, έγραψε Voila, με το οποίο φέτος εμφανίστηκε στον διαγωνισμό τραγουδιού η Γαλλία, και σημαίνει «ορίστε»!

Screenshot-2

Αν μην τι άλλο ο Ιταλός ροκάς έδωσε την απάντησή του σε όσους τον συγκοφάντησαν για την άτυχη για εκείνον στιγμή στον μεγάλο τελικό.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY