Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Νίνα Λοτσάρη: Μίλησε για τις μικροεπεμβάσεις που έχει κάνει

"Η καριέρα μου δεν βασίστηκε πάνω στην εξωτερική εμφάνιση..."

Νίνα Λοτσάρη: Μίλησε για τις μικροεπεμβάσεις που έχει κάνει

Η Νίνα Λοτσάρη βρέθηκε καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα το μεσημέρι της Τρίτης στον ΣΚΑΪ με αφορμή τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα στη Θεσσαλονίκη. Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση που διατηρεί με τον χρόνο και παραδέχθηκε τις μικροεπεμβάσεις που έχει κάνει.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο παρουσιαστής σχολίασε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, η Νίνα Λοτσάρη σημείωσε πως “οφείλουμε να προσέχουμε οι γυναίκες, ειδικά μετά τα σαράντα”.

“Αισθάνομαι τόσο όμορφα που, σε αυτή την ηλικία, έχω κάνει όλα αυτά. Έχω κάνει οικογένεια, έχω κάνει καριέρα, έχω κάνει τα πάντα” πρόσθεσε, επίσης, η Νίνα Λοτσάρη.

“Θεωρώ πως η καριέρα μου δεν βασίστηκε πάνω στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά σε άλλα πράγματα τα οποία είχαν να κάνουν πραγματικά με την καλλιτεχνική μου υπόσταση. Δεν έχω αυτό το άγχος, ίσως δεν είμαι τόσο ματαιόδοξη. Φιλάρεσκη είμαι και η γυναίκα οφείλει να είναι για να προσέχει τον εαυτό της και έτσι δείχνει αυτοσεβασμό” σημείωσε.

Όσον αφορά την εμφάνιση της, η γνωστή καλλιτέχνιδα πρόδωσε πως προσέχει “τόσο όσο. Δεν είμαι υπερβολική σε τίποτα. Μου αρέσουν οι ισορροπίες στη ζωή μου. Θεωρώ πως η υπερβολή κάνει πάρα πολύ κακό σε οτιδήποτε”.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την καλεσμένη του σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις, η Νίνα Λοτσάρη παραδέχθηκε πως “προς το παρόν αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου. Κάνω πράγματα που κάνουν όλες οι γυναίκες. Κάποιες μικροεπεμβάσεις έτσι ώστε να μην υποτιμώ τον χρόνο που περνάει και να μην λέω πως το dna μου είναι καλό και δεν με ενδιαφέρει τίποτα”.

“Γιατί να λες ψέματα για μικροεπεμβάσεις; Δηλαδή αφού το κάνει και η φίλη μου που είναι κομμώτρια, εγώ γιατί να μην το κάνω; Εκείνη έχει το δικαίωμα και εγώ δεν το ‘χω;” πρόσθεσε με νόημα η Νίνα Λοτσάρη.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY