Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Mente Fuerte: Αγκαλιά με την Μαρία Σολωμού στη Σαντορίνη

Οι κοινές φωτογραφίες του φημολογούμενου ζευγαριού.

Mente Fuerte: Αγκαλιά με την Μαρία Σολωμού στη Σαντορίνη

Σε σχέση με τον Mente Fuerte φημολογείται πως είναι εδώ και αρκετό καιρό η Μαρία Σολωμού!

Ο trapper και η ηθοποιός δεν έχουν απάντησε ποτέ ξεκάθαρα στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, όμως οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί και πραγματοποιούν πολλά κοινά ταξίδια.

Αυτές τις ημέρες η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte βρίσκονται στη Σαντορίνη και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Οι φωτογραφίες του Mente Fuerte και της Μαρίας Σολωμού από τις καλοκαιρινές διακοπές του στη Σαντορίνη

Μάλιστα, το απόγευμα του Σαββάτου (19/8) οι δυο τους δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram κάποιες κοινές φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο πανέμορφο νησί, ενώ σε μια από αυτές βλέπουμε τον trapper να σηκώνει τρυφερά στα χέρια του την ηθοποιό και φημολογούμενη σύντροφό του.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte, έχουν κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις και έχουν ποστάρει πολλά βίντεο μέσα από το σπίτι του στο Tik Tok, όμως δεν έχουν επιβεβαιώσει τις πληροφορίες ότι είναι ζευγάρι.

Η εξομολόγηση της Μαρίας Σολωμού για τις σχέσεις της με τον Mente Fuerte

Σε παλιότερες δηλώσεις της, η Μαρία Σολωμού είχε αναφέρει για τις σχέσεις με τον trapper πως «μια ζωή καλούμαι να μιλήσω για τη σχέση που έχω και επειδή βαριέμαι να μιλάω συνεχώς για τις σχέσεις ή τα προσωπικά μου, αποφάσισα να μη δίνω ακριβώς λογαριασμό για το τι κάνω. Είναι κάποια πράγματα που είναι αυτά που βλέπετε. Τι βλέπετε; Δυο αδέρφια; Δυο φίλους; Δυο ξαδέρφια; Ένα ζευγάρι; Ό,τι θέλετε. Εγώ δεν έχω κάποια υποχρέωση να εξηγήσω το τι κάνω».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY