Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Γεωργίου: «Έκανα λάθη, ποτέ δεν σκέφτηκα να τα παρατήσω» (vids)

Για την επιτυχία του «Μπρούσκο», τους λόγους που δεν πήγε καλά το προηγούμενο σίριαλ που είχε αναλάβει ο ίδιος (τους 31 δρόμους) και για τις πιο δυνατές στιγμές στο σίριαλ που σκίζει καθημερινά στον ΑΝΤ1 μίλησε ο Ανδρέας Γεωργίου στη σημερινή εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου και της παρέας της, «Πρωϊνό ΣΟΥΚΟΥ».

Γεωργίου: «Έκανα λάθη, ποτέ δεν σκέφτηκα να τα παρατήσω» (vids)

Για την επιτυχία του «Μπρούσκο», τους λόγους που δεν πήγε καλά το προηγούμενο σίριαλ που είχε αναλάβει ο ίδιος (τους 31 δρόμους) και για τις πιο δυνατές στιγμές στο σίριαλ που σκίζει καθημερινά στον ΑΝΤ1 μίλησε ο Ανδρέας Γεωργίου στη σημερινή εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου και της παρέας της, «Πρωϊνό ΣΟΥΚΟΥ».\r\n\r\nΑναλυτικά όσα δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός και παραγωγός\r\n\r\nΓια το Μπρούσκο:\r\n\r\n«Είμαστε μία ομάδα, με την Βάνα Δημητρίου να είναι η επικεφαλής όλης της ομάδας. Είναι η μαμά όλης της ομάδας, κρατάει τις ισορροπίες και είναι πολύ δίκαιος άνθρωπος. Στις δύσκολες στιγμές είναι δίπλα μας. Και θα ήθελα να της πω ένα μπράβο για αυτό».\r\n\r\nΓια το μυστικό της επιτυχίας\r\n\r\nΗ ομάδα είναι πολύ σημαντικό να είναι δεμένη και να έχει κοινό στόχο. Όλοι το αγαπάνε και όλοι το νοιάζονται. Όλοι το κάνουν με πολύ αγάπη.\r\n\r\nΓια τις πιο δυνατές στιγμές:\r\n\r\n«Πάντα υπάρχουν οι αποκορυφώσεις και μαζί με τους τηλεθεατές ζούμε την ίδια αγωνία. Να πάρουμε στα χέρια μας το κείμενο, να γυρίσουμε τις σκηνές. Όταν υπάρχουν τέτοιες σκηνές που είναι σε αποκορυφώσεις. Τώρα βλέπω με το μωρό που είμαστε με την Ελένη πως είναι σαν παιδί μας. Περιμένουμε να το δούμε, να το αγκαλιάσουμε. Ταυτίζομαι αρκετές φορές με το ρόλο του Αχιλλέα»\r\n\r\nΓια τη γιαγιά του:\r\n\r\n«Νομίζω το χαίρεται. Η γιαγιά μου είναι ο πιο αυστηρός κριτής και δεινοπάθησα να ακούσω ένα μπράβο. Όταν ετοίμαζα μία δουλειά την πήγαινα στη γιαγιά μου, επειδή είναι… τηλεορασάκιας. Ο παππούς είναι πιο λάιτ, είναι παιδάκι και αυτός»\r\n\r\nΓια την γιαγιά Ανδριαννή\r\n\r\n«Πρόκειται για στοιχείο που έβαλε η Βάνα και ίσως να έχει επηρεαστεί από τη δική μου γιαγιά».\r\n\r\nΓια τα λάθη που έκανε στη ζωή του:\r\n\r\n«Αν δεν κάνεις λάθη, δεν μαθαίνεις. Και ειδικά στα επαγγελματικά έχω κάνει λάθη και έτσι έμαθα το σωστό. Έπρεπε να χτυπηθώ για να γίνω καλύτερο. Ποτέ, όμως, δεν σκέφτηκα να τα παρατήσω. Είμαι περήφανος για τους “31 δρόμους” και κανείς δεν με πίστευε. Το προετοίμαζα για έναν χρόνο προτού φτάσε σε κανάλι. Δεν είχα σενάριο σε εκείνο το σίριαλ. Είχε όλες τις προδιαγραφές. Τώρα έχουμε σενάριο και όλες τις προδιαγραφές».\r\n\r\nΔείτε και τα βίντεο\r\n\r\n

\r\n\r\n
\r\nΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ\r\n\r\nΑνατολή Γρηγοριάδου: Η Αγγελική του Μπρούσκο μιλάει για την αποχώρησή της (pics)\r\n\r\nΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος ηθοποιός του Μπρούσκο θα πάει στο Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ;\r\n\r\nΜπρούσκο – Αποκλειστικό: Τρεις αποχωρήσεις στον τρίτο κύκλο!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY