Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Μπρούσκο: Συλλαμβάνεται ο Πάτροκλος! (pic)

Μόλις χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος του Μπρούσκο, όμως εδώ και μερικές ημέρες οι συντελεστές της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 κάνουν τα γυρίσματα για την επόμενη σεζόν.

Μπρούσκο: Συλλαμβάνεται ο Πάτροκλος! (pic)

Μόλις χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος του Μπρούσκο, όμως εδώ και μερικές ημέρες οι συντελεστές της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 κάνουν τα γυρίσματα για την επόμενη σεζόν.\r\n\r\nΟι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές στον τρίτο κύκλο και το μεσημέρι ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο τηλεοπτικός Πάτροκλος, ανέβασε μία φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ το Instagram, όπου φαίνεται να έχει συλληφθεί και να βγάζει… τις καθιερωμένες φωτογραφίες στην αστυνομίας.\r\n\r\nΥπενθυμίζεται ότι ο Πάτροκλος κατηγορείται για την απαγωγή της Μελίνας, όπως και για τα χρήματα που έλαβε από τον Αχιλλέα και τον Σήφη για να την αφήσει ελεύθερη, με την καθοδήγηση του Διαμαντή βέβαια…\r\n\r\nΔείτε τη φωτογραφία\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Photo by Yiannos Kamertas

\r\n

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Theocharis Ioannidis C (@teo__harris) στις

\r\n\r\n

\r\nΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ\r\n\r\nΜπρούσκο: Η «μπηχτή» της Βαΐτσου στην Ανδριολάτου (pic)\r\nΜπρούσκο: Σοβαρό ατύχημα για την Άννα! (pics)\r\nΜπρούσκο εν πλω… (pics)\r\nΑνδρέας Γεωργίου: Τα νέα πρόσωπα και οι εκπλήξεις του γ’ κύκλου του Μπρούσκο\r\nΜπρούσκο: Στο φουλ τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο (pics)\r\nΜπρούσκο: Η πρώτη φωτογραφία του Μάνου Γαβρά! (pics-vids)\r\nΜπρούσκο: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του 3ου κύκλου! (pics)\r\nΙουλία Καλογρίδη: Η Αντιγόνη του Μπρούσκο μιλάει για την αποχώρησή της! (pics)\r\nΤο τρίτο… παιδί της οικογένειας Νικολάου (pic)\r\nΜπρούσκο – Αποκλειστικό: Θα γίνουν γυρίσματα στη Φλωρεντία!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY