Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αυτά τα προγράμματα συνεχίζονται και του χρόνου στον ΑΝΤ1! (video)

Ο Γιάννης Λάτσιος άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά του για την επόμενη σεζόν και αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της εκπομπής "Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ", πρόσωπα και εκπομπές που παίρνουν το "πράσινο φως".

Αυτά τα προγράμματα συνεχίζονται και του χρόνου στον ΑΝΤ1! (video)

Ο Γιάννης Λάτσιος άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά του για την επόμενη σεζόν και αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της εκπομπής “Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ”, πρόσωπα και εκπομπές που παίρνουν το “πράσινο φως”.\r\n\r\nΟ Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 ανέφερε τα εξής:\r\n\r\n«Όταν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν, στο πρόγραμμά μας είναι το “Your Face Sounds Familiar” με την Μαρία Μπεκατώρου.\r\n\r\nΥπολογίζουμε πάρα πολύ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη βραδινή ζώνη. Θα μπορούσαν και άλλοι άνθρωποι να κάνουν late night zone στον σταθμό, αλλά αυτή τη στιγμή συζητάμε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.\r\n\r\nΠιστεύω ότι το “Όλα” θα συνεχίσει με μας. Αυτό που ξέρω είναι ότι συζητάμε για την επόμενη χρονιά.\r\n\r\nΗ Δούκισσα Νομικού είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουμε μόνιμη συνεργασία.\r\n\r\nΠιστεύω πάρα πολύ στις δυνατότητες της Ζέτας Μακρυπούλια και σαν ηθοποιού και σαν παρουσιάστριας. Έχουμε σχέδια. Πιστεύω είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος της τηλεόρασης και θα επιθυμούσα να βρούμε μια καινούρια συνεργασία στον ΑΝΤ1.\r\n\r\nΈχουμε σχέδια και με τον Νίκο Μουτσινά.\r\n\r\nΤην επόμενη χρονιά θα συνεχίσει το “Πρωινό“, το “Μπρούσκο“, το “Ταμάμ“, το “Ράδιο Αρβύλα“, το “Όλα Μπιπ“, τα “Καρντάσιανς“, το ‘Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ“…».\r\n\r\nΔείτε το σχετικό βίντεο:\r\n\r\n

\r\n\r\nΌσον αφορά το Μπρούσκο, πρόκειται για μία είδηση που σας είχαμε αποκαλύψει πρώτα εδώ στο alterinfo.gr πριν από αρκετούς μήνες, αφού υπήρξε επαφή του κ. Λάτσιου με τους παραγωγούς (Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου) και τη σεναριογράφο της δραματικής σειράς που σκίζει καθημερινά το απόγευμα.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY