Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Διαζύγιο-βόμβα μετά από 9 μήνες!

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια διέγραψαν τις κοινές φωτογραφίες τους στα social media.

Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Διαζύγιο-βόμβα μετά από 9 μήνες!

Εννέα μήνες μετά τον γάμο τους, ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στις ζωές τους.

Η αποκάλυψη έγινε τον πρωί της Τρίτης (28/2) από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι το διαζύγιο ανάμεσα στον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια είναι συναινετικό.

Θυμίζουμε ότι ο γνωστός παρουσιαστής και η ψυχολόγος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Μάιο του 2022, ενώ λίγο αργότερα συμμετείχαν στο παιχνίδι περιπέτειας του Star, «Asia Express», όπου μπορεί να μην είχαν κερδίσει αλλά είχαν καταφέρει να κερδίσουν όλες τις εντυπώσεις.

Πλέον, αν κάποιος μπει στους λογαριασμούς του πρώην ζευγαριού στο Instagram θα παρατηρήσει ότι οι δυο τους έχουν σβήσει τις κοινές φωτογραφίες τους.

Οι μόνες φωτογραφίες που κράτησε ο Γιώργος Μαυρίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είναι μία από την ρομαντική πρόταση γάμου στην παραλία και μία ακόμη με τα αξιολάτρευτα κατοικίδιά τους.




Από την άλλη, η Κρίστη Καθάργια έσβησε το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της και αντιθέτως κράτησε στο προφίλ της μόνο μία φωτογραφία που την βλέπουμε ντυμένη νύφη στο πλευρό του μονάκριβου γιου της.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY