Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Νέες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο του Πέτρου Κόκκαλη με τη Δήμητρα Ματσούκα.

Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Νέες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 1/12 η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης.

Το ζευγάρι έπειτα από επτά χρόνια σχέσης, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να παντρευτεί.

Ο γάμος της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη έγινε υπό άκρα μυστικότητα στον Άγιο Νικόλαο Ραγκαβά, στο κέντρο της Αθήνας, λίγο μετά τις 12.00 μ.μ. Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από την εκκλησία ήταν δρακόντεια ενώ οι καλεσμένοι δε ξεπερνούσαν τους 60.




Ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού ήταν και οι ηθοποιοί της παράστασης που συμμετέχει η Δήμητρα Ματσούκα, «Μαθήματα Κωμωδίας», η οποία ανεβαίνει στο Μικρό Παλλάς.

Μάλιστα, οι ηθοποιοί της παράστασης, Θοδωρής Αθερίδης, Ηλίας Βαλάσης, Δημήτρης Σαμόλης και Αναστασία Τσιλιμπίου, φωτογραφήθηκαν με τη λαμπερή και τρισευτυχισμένη νύφη, ενώ σχετικά στιγμιότυπα ανέβηκαν και στα social media.

Ματσούκα – Κόκκαλης: To love story του ζευγαριού

Ελάχιστες ήταν οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού, που έχουν απαθανατιστεί από τον φωτογραφικό φακό, ενώ ακόμη λιγότερες είναι οι συνεντεύξεις στις οποίες έχουν αναφερθεί στη σχέση τους.

Η Δήμητρα Ματσούκα βρισκόταν στο πλευρό του Πέτρου Κόκκαλη στην κηδεία του πατέρα του, Σωκράτη Κόκκαλη, τον Ιούλιο του 2018.

«Μου αρέσει να ερωτεύομαι, είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος στη ζωή ενός ανθρώπου. Τα τελευταία έξι χρόνια είμαι σε μια σχέση και είμαι ερωτευμένη», είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός στην εκπομπή Love It, τον Ιούλιο του 2022.

Τον Φεβρουάριο του 2023, ήταν η πρώτη φορά που ο Πέτρος Κόκκαλης μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την ηθοποιό. «Η Δήμητρα έχει ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα, με το θέατρο και την τηλεόραση, αλλά βρίσκουμε τον χρόνο με αμοιβαία προσπάθεια και αρκετές υποχωρήσεις», είχε πει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Espresso».

«Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί», είχε εξομολογηθεί η Δήμητρα Ματσούκα, αναφερόμενη στον σύντροφό της, Πέτρο Κόκκαλη, σε συνέντευξή της στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ α Τετ στον Alpha Κύπρου, τον Απρίλιο του 2023. Ο 53χρονος Πέτρος Κόκκαλης είναι πατέρας δύο ενήλικων παιδιών.




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY