Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

To σοβάρεψαν το θέμα!

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι full in love και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο!

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο είναι εδώ και ενάμιση χρόνο μαζί κι όσο περνάει ο καιρός τόσο δένονται και τόσο πιο κοντά έρχονται.

Μετά από ένα ονειρεμένο καλοκαίρι με διακοπές σε διάφορα ελληνικά νησιά και τον εορτασμό της πρώτης επετείου της σχέσης τους, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να προχωρήσουν λίγο παραπέρα. Ειδικότερα, ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη εδώ και λίγο καιρό συγκατοικούν στο σπίτι του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real Life» και τη Νίκη Κώτσου, το μοντέλο μετακόμισε στο διαμέρισμα του τραγουδιστή, το οποίο βρίσκεται σε ένα από τα υψηλότερα κτήρια του κέντρου της Αθήνας. Το ζευγάρι χαίρεται πολύ γι’ αυτή τη μετάβαση, μιας και πλέον θα έχει περισσότερο χρόνο μαζί μέσα στην ημέρα του.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έχει βάλει κάποια προσωπικά στοιχεία στο σπίτι του Χρήστου Μάστορα, ωστόσο, παρά το γεγονός της μετακόμισης, εξακολουθεί να νοικιάζει και το δικό της, μιας και έχει εκεί μεγάλο μέρος των πραγμάτων της και το χρησιμοποιεί και για την παραγωγή περιεχομένου για τα social media.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι ταιριαστοί και ευτυχισμένοι μαζί!

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY