Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Σπύρος Μαρτίκας – Στάθης Σχίζας: Συναντήθηκαν τυχαία μετά την κόντρα τους

Το κοινό στιγμιότυπο στα social media.

Σπύρος Μαρτίκας – Στάθης Σχίζας: Συναντήθηκαν τυχαία μετά την κόντρα τους

Ο Στάθης Σχίζας και ο Σπύρος Μαρτίκας ήρθαν αρκετά κοντά όσο βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο για το «Survivor All Star», ωστόσο οι σχέσεις τους ψυχράθηκαν μετά την αποχώρησή τους από το reality επιβίωσης.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, μάλιστα, ο Σπύρος Μαρτίκας είχε αναφέρει για το τέλος της φιλίας τους: «Ο Στάθης Σχίζας με λυπεί ιδιαίτερα, διότι τον έχω στηρίξει απεριόριστα. Μου οφείλει νομίζω και σημαντικό ποσοστό από τη νίκη του. Τον έχω στηρίξει απεριόριστα. Ήμουν συνεχώς δίπλα του και τον στήριξα μέχρι το τέλος. Τον Μπάρτζη τον ξέρει μόνο έναν μήνα. Ίσως ο Σχίζας φοβάται να αλλάξει τη θέση του υπέρ του Μπάρτζη».




Από την πλευρά του ο Στάθης Σχίζας είχε δηλώσει για τον φαρμακοποιό πως «ο καθένας έχει την άποψή του. Όντως ο Σπύρος με έχει στηρίξει αρκετά, όπως με έχει στηρίξει κι άλλος κόσμος. Οπότε η νίκη… δεν είναι τίποτα δικό μου. Αναρωτιέμαι αφού χρωστάω νίκη στον Σπύρο και σε άλλους που το λένε, εγώ γιατί πήγα και ταλαιπωρήθηκα και δεν μου το έφεραν στο σπίτι; Αν χρωστάω κάπου ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι στην πρώην σύντροφό μου και στον κόσμο που με στήριξε.

Με τον Σπύρο ήμασταν πολύ φίλοι, πολύ δεμένοι μέσα στο παιχνίδι. Και όταν βγήκαμε, κάπου χάλασε η σχέση με το νέο παιχνίδι. Εγώ δεν είχα πρόβλημα μαζί του. Μάλιστα τον είχα πάρει και τηλέφωνο να μιλήσουμε. Δεν ήθελε να το σηκώσει. Πρόβλημά του. Τώρα δεν θέλω ούτε εγώ να το σηκώσει. Ούτε να με πάρει τηλέφωνο. Ο καθένας τη ζωή του και είμαστε μια χαρά. Ισχύει ότι είχαμε πάει σε ένα κάλεσμα κοινό, εντάξει τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά. Δεν μιλήσαμε. Κάτσαμε, φάγαμε, είδαμε τους κοινούς μας φίλους και φύγαμε».




Η τυχαία συνάντηση που τους έφερε και πάλι κοντά

Οι δυο πρώην παίκτες του reality επιβίωσης φαίνεται πως έχουν αφήσει πίσω τους την κόντρα τους και, όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Μαρτίκας, αφορμή γι’ αυτό στάθηκε μια τυχαία συνάντησή τους στο parking ενός μαγαζιού.

«Οι αληθινές φιλίες δοκιμάζονται στα δύσκολα και αντέχουν στο χρόνο! Η αλήθεια είναι ότι παρκάραμε ταυτόχρονα στο ίδιο Parking! Στο parking του μαγαζιού! Για να μην απορείτε κάποιοι με αλήθειες και ψαχνόμαστε οι υπόλοιποι!» έγραψε ο Σπύρος Μαρτίκας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, δημοσιεύοντας παράλληλα ένα κοινό του στιγμιότυπο με τον Στάθη Σχίζα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY