Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Είναι ζευγάρι με Κύπρια τραγουδίστρια;

Για την γνωριμία τους αλλά και τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι μίλησαν ο Μάριος Πρίαμος και η Γεωργία Βρανά στο περιοδικό Hello!

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Είναι ζευγάρι με Κύπρια τραγουδίστρια;

Για την γνωριμία τους αλλά και τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι μίλησαν ο Μάριος Πρίαμος και η Γεωργία Βρανά στο περιοδικό Hello!

Ο τελικός του Survivor θα τους «ενώνει» για πάντα καθώς όπως είπε η Κύπρια τραγουδίστρια, «γνωριστήκαμε το Καλοκαίρι, την ημέρα του τελικού του Survivor. Λίγο πριν βγω στη σκηνή να τραγουδήσω με τον Βο, είδα τον Μάριο στα παρασκήνια, του έσφιξα το χέρι και του είπα “συγχαρητήρια, έκανες την Κύπρο μας περήφανη”. Εκεί έγινε η πρώτη γνωριμία».

Τι απαντούν όμως στα δημοσιεύματα που τους θέλουν να είναι ζευγάρι με αφορμή και τη συμμετοχή του Μάριου Πρίαμου στο βίντεοκλιπ της; «Είμαστε δυο πολύ καλοί φίλοι. Ταιριάξαμε ως άνθρωποι πολύ, για αυτό και πλέον κάνουμε κολλητή παρέα. Οι ερωτικές σκηνές ήταν ένας ρόλος ο οποίος υποδυθήκαμε και οι δύο για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα» ξεκαθάρισε.


Στην ερώτηση για το αν η Γεωργία διαθέτει όλα τα στοιχεία μιας γυναίκας που θα τον έκαναν να την ερωτευεί, ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε: «Η Γεωργία είναι μια πάρα πολύ όμορφη παρουσία και φυσικά διαθέτει όλα τα στοιχεία που θα έψαχνα σε μια κοπέλα. Είναι έξυπνη, κοινωνική, έξω καρδιά και ταιριάζουμε πολύ σε όλα. Όμως επιλέξαμε να μείνουμε δυο καλοί φίλοι για να μη χάσουμε αυτό που έχουμε».

Αντίστοιχα και η Γεωργία δήλωσε: : «Ο Μάριος είναι ένα αυθόρμητο παιδί που λέει πάντα ό,τι του έρχεται στο μυαλό, είναι τρελός, έξυπνος, έχει χιούμορ, είναι δυναμικός, ανεξάρτητος και όμορφος άντρας. Εννοείται και έχει το στυλ του άντρα που θα μπορούσα να είμαι μαζί του. Θα είναι πολύ τυχερό το κορίτσι που θα είναι δίπλα του, αφού είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος».

yupiii.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY