Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Μαρίνα Σάττι: Με αυτόν τον ηθοποιό είχε 3 χρόνια σχέση

Το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Μαρίνα Σάττι: Με αυτόν τον ηθοποιό είχε 3 χρόνια σχέση

Η Μαρίνα Σάττι είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2024 και έχει χαράξει την δική της πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο. Γενικότερα με την ιδιαίτερη φωνή της και τα γυρίσματά της καταφέρνει πάντα να εντυπωσιάζει, ενώ όσον αφορά την προσωπική της ζωή της, την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο Ιβάν Σβιτάιλο στο παρελθόν είχαν σχέση. Μάλιστα, οι δυο τους εκτός από ζευγάρι υπήρξαν και συνεργάτες στο μιούζικαλ Δαίμονες μαζί με την Άννα Βίσση το 2013. Η σχέση τους κράτησε περίπου 3 χρόνια και παρόλο που όλοι πίστευαν ότι δεν είναι απίθανο να προχωρήσουν σε γάμο καθώς ήταν από τα πιο ευτυχισμένα και ερωτευμένα της ελληνικής showbiz, τελικά χώρισαν.

Το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Πάρα πολλά έχουν ακουστεί γύρω από τον χωρισμό τους, ενώ όπως φαίνεται δεν ήταν καθόλου “βελούδινος”. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το περιοδικό Down Town ήταν 2015 όταν ο Ιβάν Σβιτάιλο συμμετείχε στην πολύ επιτυχημένη σειρά του MEGA “Κάτω Παρτάλι”. Πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς ήταν επίσης και η Βασιλική Τρουφάκου με την οποία φέρεται πως ήρθαν πολύ κοντά και σύναψε σχέση.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους είχε συλλάβει σε πολύ τρυφερά στιγμιότυπα κατά την διάρκεια βραδινής τους εξόδου. Έκτοτε, κανένας από τους δύο δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι είχαν σχέση, ωστόσο μετά από αυτό ήρθε και το οριστικό τέλος στην σχέση του με την Μαρίνα Σάττι.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY