Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Μαριάντα Πιερίδη: Η φωτογραφία με τον Δημήτρη Κατριβέση, μετά τον χωρισμό τους

Η Μαριάντα Πιερίδη δημοσίευσε στα social media φωτογραφία με τον Δημήτρη Κατριβέση, μετά την αποκάλυψη πως έχουν χωρίσει.

Μαριάντα Πιερίδη: Η φωτογραφία με τον Δημήτρη Κατριβέση, μετά τον χωρισμό τους

Τίτλους τέλους αποφάσισαν να ρίξουν στον έγγαμο βίο τους η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης, μετά από επτά χρόνια που είναι παντρεμένοι και δέκα που συμπορεύονται.

Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να μοιράζεται περισσότερες λεπτομέρειες.

«Η ζωή προχωράει, η ζωή συνεχίζεται, θα ήταν αστείο από την πλευρά μου να πω ότι είμαστε μαζί με τον Δημήτρη, γιατί μπορεί να βγει μια φωτογραφία και να είμαι εγώ αλλού ή ο Δημήτρης αλλού. Ωραίο είναι τουλάχιστον να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα κι ας γίνεται αυτό μέσω μιας επικεφαλίδας. Ναι, δεν είμαστε μαζί. Για την προστασία του παιδιού μου θέλω να είμαι ξεκάθαρη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Και συνέχισε: «Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις και έχουμε και επαγγελματικές σχέσεις. Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Έχουμε καλή συνεργασία και είναι κρίμα να το χαλάσουμε. Όταν έχεις μια δουλειά που πάει καλά, νομίζω ότι θα ήταν βλακώδες από την πλευρά του ενός ή του άλλου να τη χαλάσει. Είναι μια δουλειά που έχουμε μαζί από το 2016 και πηγαίνει πολύ καλά».

Μαριάντα Πιερίδη: Η φωτογραφία με τον Δημήτρη Κατριβέση στα social media, μετά τον χωρισμό τους
Το πρωί της Πέμπτης 8/2, η Μαριάντα Πιερίδη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από ένα στούντιο φωτογράφισης και σε μία από αυτές, μάλιστα, πόζαρε μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση.

Μπορεί οι δυο τους να πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους σε προσωπικό επίπεδο, ωστόσο εξακολουθούν να συνεργάζονται επαγγελματικά, μιας και η δουλειά τους πηγαίνει πολύ καλά. Το πρώην ζευγάρι προανήγγειλε ένα μυστικό project που ετοιμάζει, ωστόσο δεν έκανε αποκαλύψεις.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY