Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte: Στόλισαν μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο

O γνωστός trapper μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, όπου μας έδειξε όλη τη διαδικασία του στολίσματος μέσω timelapse.

Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte: Στόλισαν μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Tα Χριστούγεννα σιγά σιγά πλησιάζουν και πολλοί είναι οι γνωστοί Έλληνες που έχουν μπει από νωρίς στο πνεύμα των γιορτών.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte, μιας και χτες (15/11) στόλισαν μαζί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το αποκάλυψαν μέσα από τα social media.

Δείτε τη Μαρία Σολωμού και τον Mente Fuerte να στολίζουν μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Συγκεκριμένα, ο γνωστός trapper μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, όπου μας έδειξε όλη τη διαδικασία του στολίσματος μέσω timelapse.

@mentefuerte

Vol2#fyp #foryoupage #foryou #mentefuerte_official

♬ πρωτότυπος ήχος – MENTEFUERTE

Σας θυμίζουμε ότι η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte φημολογείται ότι είναι σε σχέση εδώ και αρκετό καιρό.

Σε παλιότερες δηλώσεις της, η Μαρία Σολωμού είχε αναφέρει για τις σχέσεις με τον Mente Fuete πως «μια ζωή καλούμαι να μιλήσω για τη σχέση που έχω και επειδή βαριέμαι να μιλάω συνεχώς για τις σχέσεις ή τα προσωπικά μου, αποφάσισα να μη δίνω ακριβώς λογαριασμό για το τι κάνω. Είναι κάποια πράγματα που είναι αυτά που βλέπετε. Τι βλέπετε; Δυο αδέρφια; Δυο φίλους; Δυο ξαδέρφια; Ένα ζευγάρι; Ό,τι θέλετε. Εγώ δεν έχω κάποια υποχρέωση να εξηγήσω το τι κάνω».

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY