Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Μαρία Σολωμού: Χορεύει ξέφρενα το νέο τραγούδι του Mente Fuerte

Η Μαρία Σολωμού χορεύει το καινούργιο τραγούδι του Mente Fuerte με άκρως καλοκαιρινό look στη Σαντορίνη!

Μαρία Σολωμού: Χορεύει ξέφρενα το νέο τραγούδι του Mente Fuerte

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte περνούν μαζί με τους φίλους τους τις καλοκαιρινές διακοπές τους στη Σαντορίνη! Η ηθοποιός και ο τράπερ μπορεί να μην έχουν παραδεχτεί δημόσια ότι είναι ζευγάρι, ωστόσο είναι αχώριστοι!

Οι δυο τους έχουν αποφασίσει να μην εκθέτουν τη σχέση τους στη δημοσιότητα και έτσι αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις και τις κοινές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte είναι μαζί από την περίοδο της καραντίνας και απολαμβάνουν να μοιράζονται την καθημερινότητά τους.

Η Μαρία Σολωμού χορεύει ο Mente Fuerte

Πριν από λίγο καιρό ο Mente Fuerte κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι, στο οποίο συνεργάζεται με τον Αντώνη Ρέμο και ο τίτλος του είναι «Πόσο σε θέλω». Οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους και όπως ήταν λογικό το τραγούδι τους αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο.

Η Μαρία Σολωμού, λοιπόν, έχει αδυναμία στο συγκεκριμένο κομμάτι, αφού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που το χορεύει ξέφρενα. Η ηθοποιός τραγουδάει και κινείται στους ρυθμούς του με φόντο το απέραντο γαλάζιο των Κυκλάδων.

«Πόσο θέλω… Σαντορίνη όλο το καλοκαιράκι!!!», σημείωσε η Μαρία Σολωμού στην ανάρτησή της.

https://www.tiktok.com/@mariasolomouofficial/video/7261587020080844058?referer_url=www.youweekly.gr%2Farticle%2Fnews%2F736719-o-xoros-ths-marias-solwmoy-sto-xlidato-ksenodoxeio-poy-menei-sth-santorinh-me-to-tragoydi-toy-mente-fuerte&refer=embed&embed_source=%3Bnull%3Bembed_blank&referer_video_id=7261587020080844058

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY