Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Μάνος Παπαγιάννης: Αποσύρθηκε από την υποκριτκή

Μίλησε για τη δολοφονία που έγινε στην καφετέριά του

Μάνος Παπαγιάννης: Αποσύρθηκε από την υποκριτκή

Ο Μάνος Παπαγιάννης μίλησε για τη δολοφονία θαμώνα μέσα στην καφετέρια που διατηρεί ο ίδιος μαζί με την σύζυγο του, Αγγελική Δαλιάνη στο Περιστέρι, αλλά και την απόφασή του να αποσυρθεί από την υποκριτική!

Ο ηθοποιός πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» και αναφέρθηκε στο τραγικό περιστατικό που συνέβη το περασμένο καλοκαίρι.

Ήταν 24 Ιουλίου του 2019, όταν ένας άνδρας πυροβόλησε στο κεφάλι έναν άλλο άνδρα στην καφετέρια του ηθοποιού. Δράστης και θύμα φέρονταν να κάθονται μαζί στο ίδιο τραπέζι όταν ο δράστης πυροβόλησε τρεις φορές τον νεαρό άνδρα στην καφετέρια.

«Μπήκε ένας άνθρωπος και σκότωσε έναν άλλον άνθρωπο. Πυροβόλησε τρεις φορές και τον χτύπησε 10 φορές με το όπλο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός προσθέτοντας πως «ήταν γεμάτο εκείνη την ώρα το μαγαζί. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν, αφεντικό έλα γιατί έχει σκοτωθεί ένας άνθρωπος».

«Ευτυχώς που δεν ήμουν εκεί γιατί νομίζω πως θα παρέμβαινα» είπε, επίσης, ο Μάνος Παπαγιάννης. «Ήταν η μόνη φορά στη ζωή μου που κόλλησε το μυαλό μου. Δεν ήξερα τι να κάνω, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα», συμπλήρωσε.

Η απόφασή του να αποσυρθεί από την υποκριτική

Μετά από απουσία δύο ετών, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά και σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη αποκάλυψε πως αποσύρεται από τον χώρο της υποκριτικής.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που πλέον δεν ανήκω στον χώρο αυτό. Κατάλαβα πολλά πράγματα που αφορούν τον χώρο του ηθοποιού στην Ελλάδα. Νιώθω, χωρίς να θέλω να απογοητεύσω τα παιδιά που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί, ότι αν δεν έχεις οικονομικό background, δεν πρέπει να κάνεις αυτή τη δουλειά. Γιατί θα φτάσεις μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Το σημείο που έφτασα εγώ. Σταμάτησα θιασάρχης. Σταμάτησα χαρούμενος, σταμάτησα γεμάτος. Αλλά σταμάτησα για να μην ευτελιστώ καλλιτεχνικά.

Έφτασα σε ένα σημείο να προσπαθώ να δουλεύω με τους όρους μου. Και είδα πως αυτό δεν ήταν δυνατό. Αν ξαναγίνει κάτι ποτέ, θα γίνει μόνο με τους δικούς μου όρους.

Πήρα αυτήν την απόφαση μιλώντας εκ του ασφαλούς. Έλυσα το θέμα το οικονομικό ανοίγοντας κάποια μαγαζιά. Δε θα πεινάσει η οικογένειά μου, που είναι ο εφιάλτης μου. Νιώθω πως κάποιοι συνάδελφοι είναι εγκλωβισμένοι σε αυτό το κομμάτι. Θέλουν να σταματήσουν και δε μπορούν. Η Αγγελική είδε όλο αυτό το διάστημα ότι είμαι ευτυχισμένος. Είναι δυο χρόνια περίπου. Ένιωθα υπερβολικά δυστυχής πριν σταματήσω. Το ένιωθα να έρχεται. Ό,τι κάνω θέλω να το κάνω καλά. Δε θέλω να κοροϊδεύω.

Ένιωθα για μεγάλο διάστημα πως κοροϊδεύω τον κόσμο. Δεν θέλω να κάνω εκπτώσεις. Δε βλέπω καθόλου τηλεόραση, αλλά θαυμάζω αυτό που κάνει ο Νίκος Μουτσινάς. Ότι έθεσε τους δικούς του όρους. Ο μόνος λόγος και τρόπος να ξανακάνω κάτι είναι να έχω δικούς μου όρους».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY