Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

«Μα τι λαός είμαστε;»: Το οργισμένο μήνυμα της Μιμής Ντενίση για το ζήτημα της Ουκρανίας

Με ένα μήνυμα αγανάκτησης θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια η Μιμή Ντενίση, για τα όσα συμβαίνουν εδώ και τέσσερις ημέρες στην Ουκρανία.

«Μα τι λαός είμαστε;»: Το οργισμένο μήνυμα της Μιμής Ντενίση για το ζήτημα της Ουκρανίας

Διάφορες απόψεις κυκλοφορούν όσον αφορά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ωστόσο η πλειοψηφία έχει ταχθεί κατά του πολέμου που κοστίζει καθημερινά ανθρώπινες ζωές.

Με αυτή την αφορμή η Μιμή Ντενίση ξέσπασε με ανάρτησή της αναφορικά με το διχαστικό πνεύμα που επικρατεί και στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Μα τι λαός είμαστε; Διχασμός ακόμα και για το θέμα της Ουκρανίας;; Όταν γίνεται μια βίαιη εισβολή σε μια χώρα. Όταν απειλείται η ζωή χιλιάδων αθώων, όταν έρχεται μια νέα τεράστια ανθρωπιστική κρίση τι ψάχνετε; Δεν μπορώ να ψάξω τα λάθη του παρελθόντος της Ουκρανίας, με νοιάζει το παρόν και το μέλλον των ανθρώπων της.

«Έχουμε κάνει και εμείς άπειρα πολιτικά λάθη που τα πλήρωσε η Μικρασία, ο Πόντος, η Κύπρος. Όταν πρόκειται για ανθρώπους που σκοτώνονται και θα οδηγηθούν στην προσφυγιά εμένα εκεί είναι η καρδιά και ο νους μου. Όσο για την Ευρώπη… πάντα αμήχανη και διχασμένη ήταν μπροστά σε κρίσεις. Το 2022 ελάχιστα διαφέρει από το 1922».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY