Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

«Λιγνάδης και Φιλιππίδης είναι σκουλήκια και μάλιστα άνανδρα»

"Τους αξίζουν τα χειρότερα γιατί κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι πέρασε κάθε γυναίκα ή άντρας στα χέρια τους" δήλωσε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

«Λιγνάδης και Φιλιππίδης είναι σκουλήκια και μάλιστα άνανδρα»

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης έδωσε συνέντευξη στην Espresso και στον Βαγγέλη Καράλη. Ανάμεσα σε άλλα ο ηθοποιός καταφέρθηκε εναντίον τόσο του Πέτρο Φιλιππίδη όσο και του Δημήτρη Λιγνάδη.

Αλλάζοντας κλίμα, πως σχολιάζετε τις αποκαλύψεις στο θέατρο για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις; Πώς αντιδράσατε όταν ακούσατε ότι ο Λιγνάδης κι ο Φιλιππίδης κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα;

Ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης για μένα προσωπικά είναι σκουλήκια και μάλιστα άνανδρα. Δεν γουστάρω να μιλάω καθόλου για «αποκόμματα εφημερίδων» όπως και αυτοί οι δύο αλλά για οποιονδήποτε κάνει χρήση βίας σε άλλους ανθρώπους. Τους αξίζουν τα χειρότερα γιατί κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι πέρασε κάθε γυναίκα ή άντρας στα χέρια τους. Λυπάμαι μόνο γιατί όλοι μίλησαν τόσο αργά.

Τζόνυ Θεοδωρίδης: Δεν είχα πολλές τηλεοπτικές προτάσεις λόγω της διαμάχης μου με τον Ant1

Ο Τζόνυ Θεοδωρίδης μίλησε στην εκπομπή και αναφέρθηκε στο πραγματικό του όνομα, στη διαμάχη του με τον Ant1, στη γνωριμία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και στα παιδιά του.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY