Κουμπλής-Κωνσταντινίδου: Έτσι ξεκίνησε το δικό τους travel story

Ο Πέτρος Κούμπλης και η Σοφία Κωνσταντινίδου εκτός από τηλεοπτικό ζευγάρι, είναι ζευγάρι και στη ζωή.

Αυτό είναι κάτι που διευκολύνει τη δουλειά τους, αφού έχουν χημεία.

Το δικό σας travel story πως ξεκίνησε;

Π.: «Κι επαγγελματικά, ως δημοσιογράφοι, αλλά και στον ελεύθερο χρόνο μας, αυτό που αγαπάμε και οι δύο είναι τα ταξίδια. Έτσι, βγήκε αβίαστα η κοινή απόφαση να κάνουμε εκπομπή αυτό που, έτσι κι αλλιώς, είναι βασικό κομμάτι της ζωής μας».

Σ.: «Ήμασταν μαζί με τον Πέτρο στο “Μένουμε Ελλάδα”, εκείνος παρουσίαζε την εκπομπή κι εγώ εμφανιζόμουν για να παρουσιάσω τα θέματα μου. Όσοι μας έβλεπαν μαζί -σε μια εκπομπή που αγαπήθηκε πραγματικά- μας προέτρεπαν να δημιουργήσουμε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα ταξιδιωτικού χαρακτήρα, γιατί αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε καλά και μας προσδιορίζει κι ως ανθρώπους. Το ταξίδι είναι το στοιχείο μας».

Ποιες είναι οι δυσκολίες που μοιράζεστε για την εκπομπή;

Π.: «Η μουρμούρα της Σοφίας, που με συνοδεύει πια παντού! (Φυσικά και κάνω πλάκα! Σοφία μου, μη με κοιτάζεις έτσι αγριεμένη). Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια από τις ελάχιστες τηλεοπτικές περιπτώσεις, όπου οι συμπαρουσιαστές δεν χρειάζονται χρόνο για ν’ αποκτήσουν χημεία μεταξύ τους, εμείς είμαστε -και λόγω προσωπικής σχέσης- ένα δεμένο δίδυμο. Έτσι, αυτού του είδους τις δυσκολίες δεν τις έχουμε αντιμετωπίσει».

Σ.: «Πολλή κούραση, πολλές ώρες δουλειάς. Αυτό όμως που το κάνει πιο εύκολο, είναι ότι είμαστε μαζί σ’ όλο αυτό» αποκάλυψαν στον Τηλεθεατή.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts